73

воинствен атеист

преди 2 години

до 96Хаахахаахааа, затапи ме, пич! А нещо конкретно по темата имаш ли да кажеш, или ще ме копираш като папагал?

72

До войнствен атеист

преди 2 години

А теб.....някой питал ли те е по темата? Защото аз не! И не ми ПУКА какво си казал !

71

воинствен атеист

преди 2 години

Тъй рече светият синод... а някой питал ли ги е по темата? Защото аз не! И не ми ПУКА какво са казали.

70

Да

преди 2 години

Утре някой може да реши, че се чувства като домашно куче, и да поиска кучешки паспорт !

69

Анонимен

преди 2 години

До ХетеросексуаленАми дай да се оприличим на животните тогава. Зайците си ядат екскрементите. Може да започнеш от там.

68

Хетеросексуален

преди 2 години

Синода може да си завре тълкуванията на старата си книга писана от хора, не от невидим човек в облаците там където слънцето не грее. Неофите, всеки един биологичен вид бозайник и всички други представители на животинското царство има своите хомо двойки. С какво хората сме по-различни? А колко видове са хермафродитни? Създадени от "Бог" по негов образ и подобие? Айде вместо с неактуални скриптове, вземете се занимайте с монасите пипащи деца и мирянки, че срамота. Нека минусите завалят.

67

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам да гледам старите филми, с истински мъже и красиви жени. Тези, които в днешно време сами си определят пола, за мен са с някакви отклонения.

66

Анонимен

преди 2 години

до Просите си атеизъм ; Хората , както и всички живи същества на тази планета се раждат или от мъжки ,или от женски пол ! Та по кои признаци ЛГБТ са хора ?! Та те дори и за определението за животни не отговарят ,ха-ха ! Щото на някой скучаещ 3agнuk му хрумнало да се прави на интересен , а няма данни да го направи по нормален ( не дай си Боже по интелигентен ) начин ?! Не могат да се усетят , че са пионки в ръцете на кукловодите ,на принципа "разделяй и владей" и се дуят ,щото толкоз им е акълът.

65

Константин-Кирил

преди 2 години

Патриарх Неофит малко се е объркал. Да не ставам саркастичен, но: За Св. Синод е неизменна библейската истина: И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори; мъж и жена ги сътвориЕ добре де, ама къде му е жената на Бог??? Като е по негов образ, нали и жена трябва да има? Древните гърци са имали и Бог и Богиня. Зевс и Хера. А на Бог? Нещо не се връзва... хм. Добре де, това това не е най-важното. Най-важното е, че Бог Е ГРЕШЕН!Защо ли? Ами защото е объркал проекта за човека!

64

Анонимен

преди 2 години

Аз пък мислих, че човекът е творение на ЦК на БКП и на 6-то управление на ДС, като лицето от снимката! Заблудил съм се!

63

Анонимен

преди 2 години

поредното действие, с което се отчуждават хората от църквата.

62

INFO

преди 2 години

Когато говорите срещу религията, какво имате предвид? Защото ре-лигия значи да се направи отново нещо право. Това значи човек да се върне в позицията си на Божие дете - По образа и примера на Исус Христос. Истинското Християнство е следване на учението и примера на Спасителя. В това няма никакъв фанатизъм злоба и човекоубийтсво. Най високият морален стандарт и почтеност към хората независимо дали вярват или не. "Побеждавай злото чрез доброто" няма нищо общо с никое злодейство...

61

Анонимен

преди 2 години

Като чета тия неща се чувствам много щастлив, че имам едно хубаво семейство. Жена ми е жена - върши си женската работа. Имам си едно прекрасно дете - момиченце. Скоро ще имаме и второ. И детето си възпитавам да е момиченце. И то знае че има мъжка и женска работа.

60

Анонимен

преди 2 години

БОГ мъж ли е или е жена?Или не е решил още?

59

Анонимен

преди 2 години

Б....ти обществото, което само се занимава с това, че на някого му се искало да го пишат жена, защото се чувствал повече такава, отколкото мъж... Цялата мизерия и корупция оправихте, тръгнахте да се занимавате с нечии лични решения... ПРИОРИТЕТИ, СЪР!

58

Анонимен

преди 2 години

Я, ченгето пак си дава мнението...

57

Анонимен

преди 2 години

Бог има един проблем - че религията го злепоставя.

56

Анонимен

преди 2 години

Религията има един-единствен проблем - че няма Бог.

55

Анонимен

преди 2 години

А човекът *** създание на кого е? Не е ли и той божие чадо?

54

Анонимен

преди 2 години

До Просите си атеизъм!Вярващи ЛГБТ? И в какво вярват? В Луцифер? Във Венера? В Дионисий?