76

Анонимен

преди 2 години

Да информираш за престъпление и като лекар да смяташ, че си чист, при положение, че ти си бил министър. Не е за вярване колко си безотговорен!!! И след информацията какво се случи? Ако не бяха дали гласност новите, онези от Лозенец ще си правят пари от незаконни трансплантации, а междувременно българи чакат за живот. Гнусен човек си ти, да знаеш....

75

Анонимен

преди 2 години

Заразените от Ковид всъщност не намаляват. Данните за броя им се крият с политически цели. Освен това хората вече не си правят тестове в лабораториите а си купуват антигенния тестове от аптеките и си ги правят в къщи. Ако се разболеят не казват на никого за да не ги карантинират.

74

.

преди 2 години

Да бъде съден.

73

Мутри ВЪН!!!

преди 2 години

Тоя ботоксовия предимно пасивен ГЕЕЙ е ОТКРАДНАЛ милиони от бедния български народ и ще гние в ПАНДЕЛАТА до ГРОБ!!!

72

иво

преди 2 години

Съд и затвор за гербаджийските крадци.Очевидно,че без това няма да се мине.Рано или късно бай Ставри ще ги посрещне.

71

1

преди 2 години

ботоксов,освен,твоята институция, бойко,никой друг,не си уведомявал,а той с ръка в джоба,след неместването им,ти отговаряше,бъди спокоен,всичко,ще оправя аз.

70

Сладурче

преди 2 години

Ангелов,плачеш за една хубава Ревизийка на имотното ти състояние за милиони.Радвам се,че на снимката си охранен и усмихнат.

69

Анонимен

преди 2 години

И тоя не стига че лъжеше за вируса Ами замесен в схеми и покровителства на гербаджийските професорчета )

68

Бай Иван 2

преди 2 години

Тоя има такъм мазно-нагло-самодоволен вид /един вид "имал съм възможност -крал цъм. И какво ще направите?/ ,че с кеф да го изправиш до стената и да го гръмнеш без въпроси.

67

гражданин

преди 2 години

Служебното правителство ясно демонстрира моралната деградация на модела Радев. Време е да се надигнем и да разградим пaрaзитния модел Радев.

66

Бай Иван 2

преди 2 години

До екшън-сераил-холивудКак да ги осъдиш ,като те са си назначили прокурорите и съдиите? Не са глупави ! Знаят че рано или късно ще се стигне до разкрития.Сега разчитат на правораздавателните органи да замажат положението.За това трябва да се тръгне от съдебна реформа.Държава без независисмо и безпристрасно съдопроизводство не е държава!Всеки красе защото знае че нчма да бъде наказан.

65

Анонимен

преди 2 години

За да се осъди някой, трябва да се внесе обвинителен акт. А познайте сега, кога ще стане това... Иначе на троловете добре са им дали опорката, но не са им разяснили процедурата

64

Анонимен

преди 2 години

Плюят се, обвиняват се и накрая никой не е в затвора. Страшна държава имаме!

63

екшън-сераил-холивуд

преди 2 години

Айде осъдете вече един, два месеца само интриги, сканадли и театри, и то от евтините без декор, и в крайна сметка - нищо.

62

Лъжлив ботокс

преди 2 години

Тоя е един лъжлив ботокс

61

АХЕ

преди 2 години

Айдеее, първо не било точно така, а сега, хъм видиш ли бил информирал.....някаква стъкмистика ми се получава някак.....Защо ли?

60

Анонимен

преди 2 години

Кой от по-долу пишещите е на ясно по темата?Или така да плещим за да убиваме работно време преди да си тръгнем към вкъщи,ай сек,тир бе тролите и без пари ли?

59

Анонимен

преди 2 години

Кой си информирал бе, шест деца умряха заради такива като теб. Лично Борисов се застъпи за този отвратителен касапин Спасов. Трябваше да накарате Спасов да присади глава на Борисов. Вие сте не само убийци и ще горите в ада!

58

хахахаха до 58

преди 2 години

късно е да бягаш пред вятъра...

57

българин

преди 2 години

Бегай,бегай бегай от тук вече!!!!!