6

Иветке,

преди 2 години

не само сайтът ви, а и вие самите, имате много сбъркани критерии за цeнзypа! При това положение, не се учудвайте, че хората се гaвpят с вас!

5

Анонимен

преди 2 години

Кои са тези?!? И каква раса ви гони, като всички изброени са от европейдната раса! Вие съвсем му изтървахте края с тези глупотевици!

4

Анонимен

преди 2 години

От смесен произход е по точно. Не от смесена раса защото от Северна Африка до Близкия Изток всичко си е европеидна раса. В Близкия Изток живеят европейци но с доста по различна култура и религия.

3

М

преди 2 години

Тази не е твърде бяла, а твърде ***! Да видим накратко, тази и мъжа и са горди, че участват в експеримент за сговняване на генетичния материал и произвеждане на ***...

2

Ре:

преди 2 години

Едно време говореха за едно понятие расова чистота. Общо взето много го окепазиха. Това донякъде се направи, за да се популяризира и расовата нечистота...Ето тази например е горда че внуците и няма да бъдат по-умни от куче.

1

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Расисти могат да бъдат само мелеzи, които нямат раса. Това е проблемът на еврейският фашизъм- нямат етническа ориентация и вършат само безумия. Без национално самосъзнание живота просто няма смисъл. Семитите да си вървят в Семитландия.