9

Анонимен

преди 2 години

А на онзи с терасите кога?

8

Бай Иван

преди 2 години

А кога ще се разследват заменкаджиите кон за кокошка? Загубите на държавата са за 1.5 млд.От ЕС ще ни санкционират със същата сума,за това,че незаконно е заменяно държавто имущество със загуба за хазната.Сиреч,държавата вече губи 3 милиарда. Ало Рашков,все комунисти са заменкаджиите,кво праим?

7

Тоягов

преди 2 години

Над 100 млд са кражбите от криминалният преход.До кога ще разследваме на дребно?

6

Анонимен

преди 2 години

na boiko милярдите кога

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3Викаш Влади горанов всеки ден купува имоти за 370 хиляди евро.А на Боци всички пари, които намерят над декларираните 300 хиляди лева за миналата година да му ги вземат - така е редно.

4

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че парите за заплатите на служителите и другите разходи на това КПКОНПИ са доста повече от въпросните 7 милиона.С други думи, България е на загуба от цялата тая тупурдия.Данъкоплатците трябва да довнесат някой лев, за да конфискуват мерцедеса на някой наркобос. И когато това стане след доста години, мерцедесът вече е 8 годишен и струва 25000 в мобилето.Ниска е ефективността - това искам да кажа.

3

Анонимен

преди 2 години

А пачките на Буци кога? А за Владко Горанов кога? Само онзи ден е купил имоти за 750 хил?!

2

АнонимеН

преди 2 години

БРАВО!! ВСЕКИ КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ДОКАЖЕ МИЛИОНИТЕ ДА МУ ГИ КОНФИСКУВАТ!!!! // А ОЛИГАРХИЧНА БЪЛГАРИЯ ВНЕСЕ ЗАКОН ДА ЗАКРИВА КОМИСИЯТА ПО ОТНЕМАНЕ НА ПРЕСТЪПНО ИМУЩЕСТВО ЩОТО КОСТОВ ГО Е СТРАХ И ЗА НЕГОВИТЕ ПАРИЧКИ И ЗА ПАРИТЕ НА ОРТАЦИТЕ МУ!

1

Пацо дел верандеро

преди 2 години

Ужасен ужас.