23

Анонимен

преди 2 години

19 е прав само едно уточнение това за уедряването е като в Болярово с животните.Тука се пресилиха.до 22 Тия твоите хора като удари кризата изсьхват. А средния спасявал положението след войни и кризи.Човека просто си казва няма помощ за малките .

22

Анонимен

преди 2 години

Това със пасищата е пълен абсурд. Знаят си но мьлчат жив обир.

21

аз

преди 2 години

До Анонимен-----------------------------------Поколението след ВСВ не сее омързеливило. Аз работя на 2 места. След 2 г -пенсия. Ти като млад и работлив,ела да ме заместиш. Ама млади няма и не се задават нещо.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17Викаш, няма ги вече децата заставяни да ходят на ученически бригади на полето за по 40ст на ден. На работниците се плаща.

19

Анонимен

преди 2 години

До Има си хасТ.е. ? Не разбрах ти какво предлагаш? Да му изкупим на малкия производител бай даньо гроздето по 10лв за килограм ли? И после? какво ще го правим това негово свръхскъпо грозде?

18

Анонимен

преди 2 години

И ТУКА ВИДИМИ РРЕЗУЛТАТИ И РАБОТА ,РАБОТА, РАБОТА. И ЩЕ ТРЯБВА ДА ВКАРВАМЕ РЕД В ХАОСА...

17

Анонимен

преди 2 години

Някой чувал ли е в други държави жандармерията да пази черешите от "мераклии"??? Навсякъде другаде такива ги тикват на топло и то за дълго.

16

Има си хас

преди 2 години

Часници те с по няколко декара биват изхвърляни от системата. Това е от ЕС наложено. Цели се масово земеделие, масиви с по 1000 2000 декара а бай Даньо с 15дка жив умрял. Как да инвестира Бай Даньо като продукцията му е 80ст/кг. А той има поне 20 обработки на година. От февруари почва да пръска до октомври... Няма как да стане

15

Кико

преди 2 години

Нека нека.. Още по надолу може да копаем. Имах череши, 28декара, 3г ги брах и ми писна на пункта да ми казват 80стотинки. 50ст давам за бране на *** а той чупи клони изобщо му е през оная. А на мен остава една печалба 30ст...отказах се и ги дадах на един приятел.. Уж надъхан ама сега и той му било писнало. А сме млади.. 35г и 39г с деца. Има много потенцял в земеделието но държавата не помага. Печалба 30ст и от там почват данъци осигуровки едно дневни договори препарати пръскания оран...

14

Анонимен

преди 2 години

Причини за спада са ниски цени, скъпи препарати и нашествие на роми.

13

пламен гложенски

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860имаш сериозна нужда от психиатър

12

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Има три племена,които са части от един и същи народ-траките. Царство България,Кралство Италия и Кралство Франция. Да, ние сме Канаан, който биде разрушаван и продължава да бъде рушен от Авраам. Българските Канове са били винопроизводители. Култът към виното днес се разрушава от враговете на любовта,плодородието, веселието. Авраам и неговите племена не обичат хората да са в мир и щастие. Винопроизводството ни се убива от евреи,турци и евреи. Без вино няма здраве. Да пием !

11

Анонимен

преди 2 години

Които са по дълго паметни сигурно добре си спомнят че Брюксел плащаше на лозарите добри хилядарки в евро ако си унищожат лозовите масиви. Това означава че много от възрастните лозари които немогат вече да работят са взели хилядарките и затова масивите са намаляли. Идва времето когато няма да имаме нищо. Ще стане същото като с заводите и ткзс-ата. На Брюксел им трябват потребители и вносители не им трябват производители. Младите са зомбирани те няма да работят на полето ще внасят и ще ядат.

10

Аз

преди 2 години

боли ме!Да ядат на ЕС ***!В Русия например се развива селското стопанство, има исторически рекорди!Вие се самоунищожавате!Кой ви е виновен - гласувайте още за Румбата Петков, Бойко, Корни и тн или по-добре се гръмнете да не се мъчите)

9

.

преди 2 години

До Винар 7 това, което се предлага по хотелите, а още повече в ол инклузива е всичко друго, но не и вино. И ти го знаеш много добре другарю лозар. Тъй, че най-хубавото, което евентуално може да се направи от него е преобразувател за ръжда.

8

Анонимен

преди 2 години

До то при гербА бе, един път гербавите да не са виновни! Както и не са виновни за затворените реактори на АЕЦ Козлодуй!Когато се "вземаха" тези "решения", Тиквоний още ядеше бой от Маргините и Маджо!

7

Анонимен

преди 2 години

Къде е изненадата?Това си беше ясно още с "влизането" на България в т.н. ЕС - казаха ясно и точно: "Много са ви лозята и трябва да има пазат за традиционните производители: Франция, Испания, Италия..." и ние почнахме да унищожаваме лозови масиви!Сега имаме ВинЗаводи (уфф :винарски къщи"), които я имат 10декара лозя, я нямат но са представени на пазара, като че ли имат 10000 декара.Половината вино е от Молдова - тук само се бутилира!

6

Винар

преди 2 години

В страната има страшно много залежало( непродадено ) вино , миналата година нямаше туризъммм , а там се РЕАЛИЗИРА най - много безакцизно .Ша знаите ОЛ ИКЛУЗИВА е голяма работа , а колко ракия минава ????????

5

Гроби Таласомо

преди 2 години

Сичко вече шай химия в България. Навремето в часовете по химия ни учеха, че химията имала огромно бъдеще и ни караха да пишем химически формули и уравнения, ама тогава ние тва много не го вервахме;))) Вино и сирене от колби и епруветки, пу машаллах;)))

4

то при герб

преди 2 години

то при герб всичко замря