13

Анонимен

преди 2 години

Трансформиращ преразказ и създаването на всякакъв друг текст се отработва в училище в реална среда-невъзможно е това да се случи качествено по време на онлайн обучение.Текстът за преразказа не само че не е лесен откъм съдържание,но и дидактическата задача е много неприятна.Оригиналният текстът е написан е Аз-форма,а децата трябва да го преразкажат в трето лице и задължително в сегашно време.За да могат-трябват много упражнения в училище.Кога и как с това онлайн обучение?

12

КараБашлиев !?!

преди 2 години

Преразказ.... Не ли да измислите нещо по йовтино та да не мъчите децата с "преразкази" ?

11

МОН

преди 2 години

Спокойно, децата на "правилните" хора са получили предварително и двата варианта на матурата, така че ще получат високи оценки. Така се влиза в училищата за елита!

10

майка на 7 класничка

преди 2 години

Пълна глупост, текста има 50 вида дарвета, вие карате 13 годишни да ги запомнят, какво само тормозите децата! Пък по коя пътечка минал, пък с коя кола, 20 км от Варна вляво от Добрич, орехови дървета, сливи, череши айде и бурени защото просто няма какво повече срамота

9

Анонимен

преди 2 години

Просто, едно, кухо образование.....

8

Луда работа

преди 2 години

До АнонименТова е идеята, преразказват неизучаван текст.

7

Анонимен

преди 2 години

За какво са им тези безполезни знания ?!!Никаква практичиска стойност

6

Анонимен

преди 2 години

Що за глупостбе да се даде такова нещо на нво?!?!? Чия е безумната идея? И с децата ли трябваше да се изгаври това правителство?????

5

Анонимен

преди 2 години

Що мъчите децата с тъпизмите на Карабашлиев ! Не сте ли разбрали, че те четат Хари Потър , Властелина на пръстена и т.н. световно признати бестселъри. Влезте в час с това българско "образование"...!

4

баща на седмокласник

преди 2 години

Не череши, а банани да ги чакат - децата няма да се върнат в България.Ако някои го направят, ще е на стари години. Но техните деца - не!Защо ли? Заради всичко тук. Включително и заради "Черешите" на НВО.

3

вятър работа

преди 2 години

НВО за учениците и какво се оценява??? Ако не ходят на частни занимания, нищо не успяват да научат в държавнито училище. Ако някое дете има успехи, то те се дължат главно и основно на извънкласни дейности, обикновено за сметка на родителите. Учителите в главната си част са едни мързеливци с претенции.Рядко има такива на които им пука за работата им, за децата и за следите, които оставят.

2

Анонимен

преди 2 години

Не знам чия е била брилянтната идея точно този разказ да се падне...доста е тегав.

1

Асанчото

преди 2 години

Аз туй разказ го знам гуспожо!С батрчеда нощес крадихми чиреши и слушай сега ще разказвам на тебе ама ще пишеш 6