18

Анонимен

преди 2 години

Е какви доказателства да извадят, като всичко празни приказки, само и само за да вземат властта.

17

Анонимен

преди 2 години

Колкото и фалове да допуснат някои министри от кабинета няма да бъдат отстранени. Спецов, Мецов, Узунов и д.т. ще си живуркат колкото и омацани да са в калта. Янев знае, че в противен случай ще трябва да си ходят. Вадят далаверите на предишните, а собствените такива не случайно потулват. Това ли им е честното управление.

16

Ха, ха,ха, СМЕХ

преди 2 години

Ами тия "ДОКАЗАТЕЛСТВА", се държат в тайна ,бе.....ЗА ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕ , ЧЕ СА " ПУНТА МАРА"----ДОКАТО ИМ МИНЕ "ПУНТА".. НА ИЗБОРИТЕ.....

15

и те така

преди 2 години

е как да ги направи като няма такива . всичко е един казал на един а той казал на бабите пред блока , а те на мая общата и рашкОФ .

14

Анонимен

преди 2 години

Не само уволнени, трябват осъдени и да връщат каквото са откраднали...Корупция и кражби. Наблюдавани с години от САЩ. Пълни провали са тези крадци и търговци на човешки органи.

13

Анонимен

преди 2 години

Доказателствата са за пред съда, а не пред обществото.

12

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ СА НАРУШАВАЛИ ЗАКОНИТЕ ЗАКОННО- ТОВА КАЗА МИНИСТЪРЪТ НА ЧЕРЕПОВАТА ХУНТА- МЛАДЕНОВ...СЛЕД ТЕЗИ ВЕЛИКИ ОТКРИТИЯ ОТ ЕДИН МИНИСТЪР Е ПО ДОБРЕ ДА СЕ ЗАМЪЛЧИ.

11

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

ХА,ХА,ХАААА---АБЕ , ТИЯ "ДОКАЗАТЕЛСТВА" .....В ТАЙНА ЛИ ГИ ДЪРЖИТЕ ,БЕ...И ЗА КОГО....??!

10

Ха, ха,ха, СМЕХ

преди 2 години

КОИ "ДОКАЗАТЕЛСТВА" ПО-ТОЧНО.....ЩОТО ДО СЕГА , ТАКИВА ...НЕЩО ХИЧ ГИ НЯМАААААААА....ХА,ХА,ХААААА

9

Изнервен

преди 2 години

До 3. И ти ще се изнервиш скоро с тази диктатура, която ни залива в момента. А ти къде ги видя? Това, че *** на фигуранта ги виждат е ясно. Само че ти прочете ли хубаво какво написах за съда? Другото е пунта Мара, пич.

8

Анонимен

преди 2 години

Шумотевица и прах в очите на плебса,който ги подкрепя, като във вица то не били компютри а компоти.В това време си уреждат издладнелите партизани.

7

Анонимен

преди 2 години

Тези неща са ясни от години на всеки нормален български гражданин, с изключение на членовете на шайката Гроб и на троловете на Севда! Също така и на подкупоратурата на милиционера с каскета.

6

Анонимен

преди 2 години

Поредни общи приказки по закон доказателствата се дават на прокуратура и следствие всичко остало е нарушение.

5

nilesev

преди 2 години

Е как да няма(може би, имам усещане, вероятно, изглежда и т. н.) Всеки,, компетентен" български съд ще ги приеме, както и 80% ивохристовчета.

4

Иванчо

преди 2 години

Всичко е кьорфишек,ще мине и замине защото няма доказателства ,защото си ги измислят разните афери.Дайте ги на градския прокурор и да видим срещу кого ще се обърнат т.нар. доказателства.Янеф и всинцата други са гола вода комун,яги

3

Анонимен

преди 2 години

До ИзнервенНе се нерви, пази си нервите, важни са за здравето. А това, че само лакеите на Борисов/ГЕРБ не виждате скандалите и друг въпрос. Царят е гол!

2

Изнервен

преди 2 години

Адски се нервя, когато някой ми говори от името на всички. Ей го и тоя Панчугов - никой в обществото не бил изненадан от скандалите. И как пък никой, ето аз (а сигурно и много други) съм изненадан от т нар. "скандали". Защото виждам само кьорфишеци по медиите без нито едно, повтарям, нито едно доказателство. И кога ще се научат, че тези неща се доказват в съда и чак тогава можеш да обвиняваш, а не така от екрана.

1

Тодор

преди 2 години

Абе вие като,че ли падате от друга планета?!Какви доказателства искате като няма.Не ги ли чувате какво говорят-може би,нямали да съзират прокуратурата,усещали?!А ако им вярвате ,че ще има честни избори значи сте много наивни-те.затова правят тази чистка навсякъде. Лъжите са инситуционализирани благодарение на Радев и радевите партий ,целия ОФ.