72

Повторение

преди 2 години

Цитат:Тези категории не отговарят на европейските - от 1 до 6, зададени от производителя, а са определени от българските власти. По-голяма глупост не е правена в България. Кои са тези власти? Ако са тези от ДАИ - та там работят все бивши катаджии, за които всички знаем, че не се отличават с особен интелект. Някъде публикувани ли са изследванията как са определени тези категории, противоречат ли на европейските, защото един обикновен адвокат ако ги атакува в Европа и веднага ще отпаднат.

71

До 61

преди 2 години

Ето ти една възможна хипотеза за мислене: пежото от 2000 г. е зад блока на трупчета от години, докато джипът от 2020 обикаля града нон-стоп. Тогава кой е замърсителят?!!

70

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКакво отопление. Та те горят гуми за да вземат тела в тях - ЦЕЛОГОДИШНО!

69

???

преди 2 години

За стикерите разбрах, а кога ще направят нещо да намалят замърсяването? Например да мият всеки ден всички улици или да забранят отоплението на твърдо гориво в голямите градове.

68

Анонимен

преди 2 години

А печките за отопление , където горят какви ли не неща вкл мебели, гуми и какво ли не? Те въобще не замърсяват. Те не са проблем. Облаците, които се носят от цели махали? Като ще решавате проблема го решавайте генрално не частично!

67

Анонимен

преди 2 години

Отоплението замърсява, но спират автомобилите. Мутренска логика.

66

Анонимен

преди 2 години

А за камиони и подобно нищо не важи.. карат и димят брутално, но за тях няма правила. Все колите са най-виновни. А кораби, самолети и др.. и там не е проблем. За горенето на *** от цял свят в тецове и заводи да не говорим.

65

Обективен

преди 2 години

Автомобилите в България замърсяват в пъти по-малко от автомобилите в държавите в Западна Европа на човек от населението или на квадратен километър площ на държавата. В Западна Европа имат 5-6 пъти повече лични автомобили на човек от населението от България и един личен автомобил там изминава 4-5 пъти повече километри на година, отколкото в България. Вместо да вървим към тях, с тези екостикери се отдалечаваме от Западна Европа

64

Пешо

преди 2 години

Правиме опит за европейци по всичко останало, освен по най-важното, доходи!

63

Анонимен

преди 2 години

В България автомобилите замърсяват пренебрежимо малко и цялата тази история е за да се имитира дейност, че нещо се прави. Това няма да ни отърве от глобите, които ЕК. ще ни наложи заради замърсяването от отоплението.

62

Куку руку

преди 2 години

До 46Твоя 30 годишен таралясник на пропан е в пъти по-чист само от 40 годишните таралясници, които все още се движат тук там по улиците. Карай си го със здраве поне още 30 години и продължавай да си живееш в заблудата, вероятно породена от факта, че просто не можеш да си позволиш нов автомобил.

61

Анонимен

преди 2 години

Интересно как ще определят емисиите. По година на производство или ще ги замерват. Защото един джип 2020 г ще замърсява 2 повече от едно пежо от 2000 г примерно.

60

Az

преди 2 години

В цивилизованите държави няма стикери. Всичко се проверява по регистрационен номер. Интересно ми е какъв ще е контролът у нас.Дали ще се гледа цвят на стикер, който може да се принтира вкъщи, или ще има КПП-та за проверка на стикери?

59

Факт

преди 2 години

Пълно е с пушещи(син пушек) коли Евро 5,че и 6.На тия ресурсът им е толкова малък,че нямат шанс да дойдат в БГ изправни.

58

Мен

преди 2 години

Най-накрая адекватни мерки. Сега остава и да направят техническите прегледи реални и да започнат да вдигат рязко данъка на колите с намаляване на еко категорията им.

57

Анонимен

преди 2 години

У големите грдове в Бг общественият транспорт е силно развит. У малките градове разстоянията са къси, плюс обществен транспорт, плюс велосипеди! Автомобилите у Бг са твърде много спрямо населението, щото може да си купите кола на старо у Австрия или Германия до 15 г. за 600-800 ?. Автопарка у Бг основн е между 12-15 годишни, че и по-стари, автомобили!

56

Челеби

преди 2 години

Всичко е направено за пари и да ви накарат да си купувате нови автомобили.

55

House M.D.

преди 2 години

Явно се налага да обясня. Когато ви сложат този стикер, трябва да лепнете върху/зад него карта за градски транспорт /ако сте в София/ или банкова карта с чип.

54

Край

преди 2 години

Трябвало заплатата му да стане германска и тогава щял да спре да трови народа с бангията.И колко време да те чакаме да забогатееш Доде изпукаме от ефиземи асми и раци

53

Край

преди 2 години

Мачкай колите на бедните че нема място в сифия