7

Анонимен

преди 2 години

Само след 3 години същите тези олигарси, които окончателно ще съсипят България, ще бягат от нея като от чумаво. Тогава обаче няма да има достатъчно грамотни българи за да се спре сгромолясването на държавата. Аз съм от София и отивам в Сръбско. Онези, които сте към морето-отивате в Турция.

6

Анонимен

преди 2 години

Истинските олигарси, които забогатяха от приватизация и изнесоха парите на България извън България, искат да се върнат. Колкото сте по-бедни и в безизходица, толкова ще сте им по-евтина работна ръка. Като казах работна ръка, вашата е ниско квалифицирана и Германия НЯМА да построи фабрики в България. Оставате в ръцете на ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ, на които създадохте дискомфорт да се крият в Сърбия, Турция, Сингапур и те ВИ МРАЗЯТ. Искат ви евтина робска работна сила.

5

Анонимен

преди 2 години

Турците в България имат хиляди декари селскостопанска земя т.е.не ги брига кой е на власт, защото произвеждат храната. Наемните работници сте българите и не е същата ситуацията в ЕС, не можете просто така да си намерите работа в ЕС, ако емигрирате, защото имате много по-голяма конкуренция при много по-лоши бизнес условия.Пак да попитам:на какво се радвате?!

4

Анонимен

преди 2 години

Данни за какво? Какво има в България? Биологични лаборатории от 4-и клас?! Силиконова долина? Ултрамодерни фабрики?! В търговския регистър може да се намери достатъчно лична информация за бизнесмените в България, например. И какво ви бърка Борисов? След Борисов показателите на икономиката на страната се сринаха надолу. Новите управляващи ще преразпределят "благата" в полза на по-сервилни, по-зависими, по-гад-ни и по-некадърни бизнесмени.За вас това означава безработица и глад.

3

Анонимен

преди 2 години

"...Защо изтичането на лични данни от РИК не е прецедент у нас?... Защото купуването на лични данни в РБ е просто практика! Почти всяка институция (банки, здравна каса, лични лекари, карти в МОЛ, мобилни оператори ... и т.н.) - всичко това е ооогромен бизнес с данни!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Някой има изгода да сплашва хората покрай провеждането на изборите. Някой който до сега можеше да е спокоен, а вече не може. Ако имате нужда да питате кой, значи не обръщате внимание.

1

Анонимен

преди 2 години

Изтичането на лични данни не е прецецедент защото сега управляват генералите...иначе при всяко друго управление това е заплаха за националната сигурност !