175

Анонимен

преди 2 години

ха ха ха хаВируси винаги е имало и ще има. Най-големият вирус е невежеството на хората и това че са спрели да се развиват!Колко неосъзнат трябва да е човек в този си живот и прераждане, за да вярва на тези лъжи с вируса който се използва с-у човечеството с цел нов световен ред и намаляване на населението.Продадоха проблем реакция решение 5 джи мрежи ваксини контрол остана чипирането.БОГ Е ЛЮБОВ ! В БОГ ВСИЧКО Е КРАСИВО. ЖИВЕЙТЕ В МИР И ЛЮБОВ ...

174

Коприва

преди 2 години

Разумно е да се използва лятото за укрепване на имунната система. Това е спасението, а не ваксинацията, както системно ни лъжат. Каквото и да сте избрали за себе си, зачитайте избора на другите и не забравяйте, че най-лошото и най-хубавото всеки сам създава за себе си.

173

ДРЕМЕ МИ

преди 2 години

ДРЕМЕ МИ НА ШИШАРКАТА!!!

172

Анонимен

преди 2 години

Събитие- 201

171

Анонимен

преди 2 години

Вълните тръгнаха от медиите

170

смях

преди 2 години

Да хвърляме боб!

169

Анонимен

преди 2 години

Живейте си живата и не им обръщайте внимание

168

неразбрал

преди 2 години

Не можах да разбера защо след ваксиниране пак трябва да си правя тест,ако пътувам в чужбина-и на отиване,и на връщане.Защо пак трябва да ходя с маска и защо твърдят,че имунитет ще имам само 6 месеца---Какъв е смисълът тогава?Няма здрав разум в повечето твърдения на агитаторите на ваксинирането.Не свърши ли вече този експеримент,че да си поживеем спокойно-на когото колкото му е отредено.

167

Анонимен

преди 2 години

Да проверят в Чили какво е положението сега при 70% ваксинирани.

166

11

преди 2 години

Ъм 3-4 метра ша е.

165

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

ТЕМАТА Е ВЪЛНУВАЩА.ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ДА СЕ УЕДИТЕ ЧЕ:"ХОРАТА ВСЕ ОЩЕ СА МАЙМУНИ И ИНТЕЛЕКТУАЛНО ВСЕ ОЩЕ СА ПО ДЪРВЕТАТА"

164

Анонимен

преди 2 години

Хареса им на управляващите да мачкат народа! От един грип цяла драма правят. Що не забранят на биг фарма да го разпространява?

163

Гневен

преди 2 години

Моля,престанете да психясвате народа ни!!! И без вашите ваксионни апокалипсиси хората живеят много трудно от мизерия,недоимък и безнадежност! Всички,които агитирате за чифутските ваксини получавате огромни пари и ви е широко около врата.Хиляди хора са без работа,без доходи,децата им гладуват,но на никой не му пука! Само "ваксините" са ни кусура! Всеки има право на личен избор и не си мислете,че като се изреждат разни да ни убеждават,ще има някакъв ефект! И не посягайте на децата!!!

162

Ваксър с три ваксини

преди 2 години

Ние още от сега ще се затвориме в мазето, с поставени маски разбира се, и мислим да излезем някъде след 1-ви март, само чакаме да ни поставят още две ваксини! Съветвам ви да направите същото.

161

Tonita-7

преди 2 години

Ваксинирайте се! Стига сте упорствали!

160

СТЪКМИСТИКА

преди 2 години

Само да кажа, че статистиката на смъртните случаи от Ковид НЕ е РЕАЛНА! По скоро е нещо като стъкмистика с висока степен на манипулация.

159

Анонимен

преди 2 години

До StalinistaСлед ваксинирането, смъртните случаи във Великобритания намаляха драстично. Ваксината може да не те пази на 100% от заразяване, но те пази от това да влезеш в болница или да умреш. UK вчера има само 10 смъртни случая

158

харакири

преди 2 години

хайде виновниците затваряйте знаяете се кои сте ресторантите и заведения

157

мед сестра

преди 2 години

До Анонимен 179 Не вярвай на управляващите и не бъди наивник спрямо приказките им!Това надуване и напъване с отровните ваксини ще продължава докато унищожат хората на планетата,щото видите ли те натежали и забавят въртенето й!

156

мед сестра

преди 2 години

Ухаа пак ще има хилядарки!