110

Хан Тервел

преди 2 години

Щом Ким е отслабнал...работата е сериозна!

109

Зевзек

преди 2 години

Аз като гледам Грухчо няма проблем с храната, само народа гладува.

108

Анонимен

преди 2 години

И тук ние се провалихм с идеята за комунизъм.Виж,другаря Ким успя...

107

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е династична абсолютна монархия в която царят се мисли за комунист.

106

До Виктор 109

преди 2 години

Такива като теб все едно и също казват *не било истински комунизъм*. То никъде го няма твоя истински комунизъм, все е една свинщина където и да се случи. Замисли се че реалаността е такава: където се опита комунизъм - става свинщина.

105

тревопасно

преди 2 години

Тея явно и тревата опасоха щом са толко гладни.Листа по дърветата колкото искаш, аз ли да ги уча.

104

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е комунистическа страна, в която по телевизията обясняват коя трева става за ядене и коя не.....ей това е мизерия, а някои бай *** с по 4 телевизора и 3 коли си мислят, че в Българие е мизерията и върнаха комунизма.......

103

Джо

преди 2 години

И как са отглеждали преди достатъчно преди комунизма а сега не могат? Всичките хърбави, само вожда и другарите му - тлъсти?

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117И какво и е десетки пъти по-развитото технологично?България също е предимно планинска страна.

101

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е десетки пъти по-развита технологично от България. Тука един граф Игнатиев по 40 ремонта му правим и пак на нищо не прилича. Проблемът и е обаче, че е предимно планинска и съответно не е в състояние да произвежда толкова храна, колкото има нужда, което я прави напълно зависима от Китай и частично от Русия.

100

Анонимен

преди 2 години

Като се върнете от екскурзията до Северна Корея, ако не са ви изяли, разкажете колко Велико нещо е комунизмът.

99

4epa

преди 2 години

НАШИТЕ КОМУНИСТИ НЕ СА ПО РАЗЛИ4НИ СЕГА НАРИ4АНИ СОЦИАЛИСТИ !!!!!!!!!!!

98

приятелството с ру

преди 2 години

шия води до глад и мизерия.

97

Анонимен

преди 2 години

Който се храни там с ориз е баровец!Копаят корени за да се хранят!Ракетите не стават за ядене!Виждате ли разликата между Северна и Южна Корея?В едната Русия казва какво да се случва и е мизерия.В другата САЩ и тук караме южнокорейски автомобили.Където Русия казва какво да се случва е мизерия по цял свят!Ето Венецуела яко петрол,обаче Русия ги държи там и мизерстват.В България поне имаме храна и наполовина поне сме успели да се откъснем от Русия,но ще трябва още време.

96

Дядо Иван

преди 2 години

Да заколят прасето.

95

Виктор

преди 2 години

Само да поясня това в СК не е комунизъм а диктатура както иска да го направи в БГ Бойч БезУм ,но и двамата дебелаци ще умрат като най мразените дебелаци в историята!

94

Анонимен

преди 2 години

АМА КАК ТАКА НЯМА ЮМРУЧЕ- А РЪКАТА КАЗВА- ДАЙ: СПОКОЙНО БРАТСКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ СТРАНИ ЩЕ ВИ ДАДАТ- ЕТО КИТАЙСКИТЕ МИЛИОНЕРИ СА СМАЯЛИ СВЕТА ПО НАТРУПВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ, ДАВАЙТЕ И ВИЕ, В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА СТЕ ПОЕЛИ- ВИЖДАМЕ КОЛКО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ДРУГАРИ ИМА У ВАС, НЯМА КОВИД, НЯМА БЕЗРАБОТИЦА, РИСУВАТЕ КАРТИНИ С ЧОВЕШКИ ТЕЛА- ДЕРЗАЙТЕ ДРУГАРИ И СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ- СВИТО ЮМРУЧЕ.

93

Бела чао

преди 2 години

Ние не успяхме да построим комунизма.Тези успяха...

92

Анонимен

преди 2 години

Ходил съm 3 пъти по работа в Южна Корея.Питам ги "Kак се отнасяте към ваще събратя от С. Корея ?"Отговор: We don't care about them.

91

Анонимен

преди 2 години

103, не е история, а мото, с които пълнеха главите на хората да бачкат за жълти стотинки, а просто казано "тарай коьо за зелена трева". Иначе те разбрах - някои са живели още в непостроения комунизъм и не са искали/давали други да се докоснат до него, както и сега м/у другото, само терминологията е сменена, да не задълбавам.