30

Ужас

преди 2 години

Тук в ДНЕС сте спестили новината, че машините ще бъдат поръчани от държавна фирма.Обаче, ЦЯЛ месец гърми по всички медии, как старото правителство използвало държавни фирми да прави ремонти без обществени поръчки!ОО ДЕЖАВЮ!Какъв пример от служебното правителство, да ползва модела с използването на държавните фирми от ГЕРБ, модела срещу който толкова много протестираха! Защо по дяволите го правите и ВИЕ! Къде е обществена поръчка? Къде е примера, който искате да дадете? Вие сте същите ***!

29

Dinosaurus

преди 2 години

До опа: Хич даже не е спешно, служебните и БСП не искат избори въобще, те взеха властта, сега ще тупкат топката докато могат. И що им трябват още машини, целта е хората да не успеят да гласуват, особено в България, че щше вземе БСП да падне от трето на четвърто нясто с 10-12%. А те искат 55 % подкрепа и ще саботират изборите до дупка, Сл.Тр. също. Що им са честни избори, да ги загубят?

28

Dinosaurus

преди 2 години

В Холандия преди години се отказаха от машинното гласуване и сега им падна да си пробутат машините на аборигените - електората на Сл.Тр и Тошко-галошко. Няма да ги хвърлят, я. Сменят малко кутиите и хоп: нови машини за новите лица и ПРОМЯНАТА в Абсурдистан. Аре дай две холандски бири и на Сл.Тр. Бг-чалгата да свири. Два-трийсе диска има човека, требе да се купуват и слушат. И телевизийката му да се стимулира, огладняха сценаристчетата, сума бодигардове с пушкала, пари трябват

27

Анонимен

преди 2 години

Махайте Мишо Константинов, брояча на ГЕРБ!

26

опа

преди 2 години

*** те тия машини от Тайван с какво ще дойдат? Само самолет би спасил положението всичко друго отива към 30 дни доставка... Кога ще ги инсталират, проверят, разкарат по другите държави и селца ....Нещо логистиката никой не я гледа, а тя е много важна! и ще е скъпа, много скъпа, понеже е много ама много спешно

25

Анонимен

преди 2 години

после да не излезе че да спестиме 14 милиона сме похарчили 20 милиона

24

Анонимен

преди 2 години

И какво е доброто? Само да ти кажа, всичко от чужбина се заплаща на 100% авансово. Няма обществена поръчка, а това е в нарушение на закона.

23

Nikk

преди 2 години

Идеално. Вижте че от лошото излезе добро. Като от Сиела не искаха да вземат 6.5млн лева, се намериха други които ще го направят. Браво на правителството.Иначе това правителство направи много позитивни неща и много осветяване на корупция

22

Анонимен

преди 2 години

Няма обществени поръчки няма нища. Каквото фигуранта си реши - тва е. ЕВАТИ ДЕМОКРАЦИЯТА.

21

Ха, ха, ПРАВИЛНО...

преди 2 години

КЪДЕ ОСТАНА "ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА " ....ЗА ТИЯ НОВИ МАШИНИ ,БЕ....??!!!КЪДЕ ОСТАНА .....Т. Н. " ПРОЗРАЧНОСТ"---ОБЯВЕНА ОТ КЕЛЯВИЯ ФИГУРАНТ...!??

20

+++

преди 2 години

Нали се борим срещу корупцията,къде е обществената поръчка за покупката на машините.Нали искаме прозрачност.Или всичко е пунта мара,прах в очите на слепите.И тези ще потрошат стотици милиони лв.да си почешат егото.На мен ми писна от лъжи и празни обещания, а на вас.

19

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ!

преди 2 години

МАШИННИЯТ ВОТ ---Е АБСОЛЮТНО МАНИПУЛИРАН....ЗАЩОТО ТОВА Е ЦЕЛТА!Това е най-лесния начин да излъжеш народа и да печелиш винаги изборите!

18

Анонимен

преди 2 години

Нови машини няма, но има изтичане на лични данни. Янев охранява, докато уволнява, но с какъв ефект?

17

Анонимен

преди 2 години

Следващите избори ще бъдат с два вида машини и с бюлетини. Все повече се затруднява гласуването за да объркат хората

16

Анонимен

преди 2 години

Не се знае дали ще се гласува с машини, дали с бюлетини, и защо беше този закон. Нали на предните избори беше същото. Тъпчем на едно място като ослепени коне

15

Анонимен

преди 2 години

сега е хаос около изборите на 11 юли и то умишлен, но няма ***, които да пишет и обявяат всеки ден, че ЦИК не се справя, всъщност машините ще бъдат подготвени с правилното гласуване, без значение кой и как е гласувал, по протокол ще спечели който им трябва на хунтата

14

инж.

преди 2 години

Да се вкара в документажията изискване да имат апаратите,щото това не са машини като струг например, а са електронни апарати, драги неграмотници политици и журналисти, да се вкара изискване да имат ФУНКЦИЯ АНТИ ТУ ЛУП! НАТИСКА ТУЛУПЪТ БУТОНА НА НОМЕР 5 ЗА ГЕРБ, НО АПАРАТАТА НЕ ОТЧИТА ТОВА!

13

Анонимен

преди 2 години

Цялата ситуация само показва колко некомпетентни хора има в ЦИК. Явно не разбират, че има отделна цена за хардуера и софтуера. Нищо, накрая замазаха положението някак, дано поне нещо са научили.

12

Анонимен

преди 2 години

машините са флашнати от бандата на румен радев, ще опитат да откраднат правото ни да гласуваме, мръсни комунисти не се накрадохте гадове

11

ВСИЧКО Е ТЕСТВАНО №6

преди 2 години

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ---БКП/БСП ВЕДНАЖ ЗАВИНАГИ СИ РЕШИХА ПРОБЛЕМА С ГЛАСУВАНЕТО И ОТ СЕГА НАТАТЪК , СЕ ОЧАКВА НЕПРЕКЪСНАТО ДА ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ.Чудно ми е само , как Т.Живков , пропусна да си реши проблема по този начин , след като измисли компютъра "ПРАВЕЦ"...ха,ха,хааааааааа...за още 30-години власт!!!