108

Строител

преди 2 години

Какво чакаш, *** , мис.ирко? Уволнявай всичките 900 човека ! Знаеш ли колко иконимия ще направиш ! Браво на теб ! Виждаме как скоро ще караме колите си по калдаръм ! Е, талант се иска за това ! Като твоя !

107

Магистрала

преди 2 години

Проверката ще траела месеци...Я камилата , я камиларя....Но иначе да се вдига шум против предишните управници. Бацето също вдигаше пушилка , но тези надскочиха себе си . Така де предизборно.

106

Анонимен

преди 2 години

Затова ли Винетка направи винетките по 90 лева

105

ГРОБ

преди 2 години

Гроб-бате

104

Анонимен

преди 2 години

900 души на държавна заплата, а частна фирма ще им върши работата.

103

1

преди 2 години

До Анонимен-118,защо си мислиш,че тиквата,щеше да ги довърши,отсечка по отсечка,не се равнява на магистрала,или с ремонта на ремонта,пътища не се строят,в Германия,има пътища от времето на Хитлер,не са мръднали,а ти сега наричаш,тази госпожа ,кикимора,защото разкри,всичките кирливи ризи на тиквата,относно" евтиното и качествено",строителство на маг.отсечки и пътища.

102

Анонимен

преди 2 години

Радвайте й се на глупостите на тая кикимора, защото тя в прав текст ви казва, че магистралите и другите пътища строени в монета никога няма да бъдат завършени!

101

Анонимен

преди 2 години

До komitataА защо сме изостанала?

100

komitata

преди 2 години

Няма случайни неща -най-лесно се вземат пари от частната фирма ,докато от държавната е малко по видимо,Автомагистралите същата боза -някои усвояват едни пари които може и да не върнат защото в планетта н а маймуните е либерете.Никой н еказва и за огромната администрация най-голямата в ЕС а сме най-бедната и изостанала

99

МНЕНИЕ

преди 2 години

Не виждам смисъл от ТОЛ системата .Ще ви кажа защо .900 човека в АПИ на заплата и още 100 частни фирми с договори за подръжка .Сметнете заплати и договори - моето мнение е че ще трябва Бюджета да доплаща за ТОЛ системата , като взима пари от здраве и пенсии .

98

кръпел

преди 2 години

негодници

97

Анонимен

преди 2 години

До ЧебурашкаВзимам "заплатка" от повече от 12 години и същата никога не е зависела по основание и размер от правителство, президент, премиер или която и да е държавна институция. Не знам кой е Пригожин, явно това е от необходимите знания на един герботрол, които ви преподават, докато ви правят брифинг относно актуалните опорки. Вероятно на тези срещички Севда пуши нервно, изтезават се вуду кукли на Радев, всичко това под зоркия премрежен подглед на портрета, изобразяващ Тошовата охрана.

96

SHEFA

преди 2 години

И Н0В0Т0 ПРАВИТЕЛСТВ0 ДА УДЪРЖАВИ ЕРП-ТАТА.-НАЙ ПЕЧЕЛИВШИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ.-А ДА ДАДЕ ВЛАК0ВЕТЕ НА ЧАСТНА ФИРМА ДА ВИДИМЕ ДАЛИ НЯК0Й ЩЕ ГИ ВЗЕМЕ-ЩЕ БЯГАТ КАТ0 ДЯВ0Л 0Т ТАМЯН.-

95

SHEFA

преди 2 години

ЧУВАТЕ ЛИ Я КАКВ0 ИСКА ТАЯ?-Т0Л СИСТЕМАТА ДА РЕГЕНЕРИРА П0ВЕЧЕ СРЕДСТВА.-Е КАК???????????????????????????????????????????????-0СВЕН ДА МАНИПУЛИРАТ КАМЕРИТЕ И ВМЕСТ0 110 ДА 0ТЧИТА НА 90 НАРУШЕНИЕ.-ГРУБА ГРЕШКА ЧЕ СЕ ДАВА НА ЧАСТНИК.

94

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийската схема с "наши фирми". Същото правят и с държавното поделение за транспортни войски- възлагат им задачата да речем за изграждане на тунел, поръчката се дава на "наша фирма", а фактурата отива за заверяване в държавното поделение.

93

Анонимен

преди 2 години

Всичките тия 900 души, които отговарят за ТОЛ системата имат ли елементарна компютърна грамотност? Като нямат, трябва да се плаща на фирма, а те да бъдат пенсионирани!!!!

92

До герботроловете

преди 2 години

Неуважаеми герботролове, много живо ме интересува един конкретен въпрос. Паднаха ли ви заплатките, откакто вожда не е вожд?

91

отгоре надолу...

преди 2 години

вкарване в панделата. да се изгради един лагер. и като се започне с шопарите борисов и костов, надолу по веригита им, през свините бивши министри, та до най-дребните облажили се активисти. и ви гарантирам едни поне 50 години просперитет на българия.

90

1

преди 2 години

Не само в АПИ,е това,в нашия град,частна фирма охранява военни обекти,нима няма войници,за охраната,че е дадена на частна фирма,това е така,защото управителя на частната фирма е пенсионер-полковник ,от армията,а 12 войника са достатъчни да охраняват обектите 24 часа,за какво им плащат на войниците по 1500лева заплата,като няма да охраняват военни обекти.

89

до 98

преди 2 години

Софиянци в Бургас не ходим. Само говореща на диалект ***, нископлатени мутри с 15-годишни Порше-та ми се правят на милионери и така нататък.