8

Предсказание

преди 2 години

И ще дойде време, когато 1/3 от учените и лекарите ще бъдат преследвани, бити и убивани като бесни кучета от хората по света

7

Анонимен

преди 2 години

Нашите светила казаха, че трябва да се ваксинират и децата, в противен случай ще има и други вълни на ковид. На доста брифинги се обсъждаше. Проф.Ангелов беше доста сигурен в твърдението си относно ваксини и за деца. Кантарджиев и Кунчев също са на това мнение.

6

това

преди 2 години

въпрос ли е?

5

Анонимен

преди 2 години

Някакъв тукашен филолософ по имунизациите се беше изцепил тъдява, че след боцкането до 5 години всички ще са мъртви, пропускайки факта, че сме смъртници и никой няма да живее с орлите.

4

Анонимен

преди 2 години

Малко сърдечни болести не са навредили на никого.

3

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна дезинформация. Няма да васкинират децата, защото смятат че е по-добре да се ваксинират първо уязвимите групи в бедните страни. Но това балканците няма как да го схванат. Включително мисирките от днес.

2

АнонимеН

преди 2 години

СТРАТЕГИЯТА В БРИТАНИЯ Е ДА СЕ ЛИКВИДИРА ВЪЗРАСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ А НЕ ДЕЦАТА, ЗАЩОТО ВСЯКА СЪКРАТЕНА ПЕНСИЯ КАТО ТАЗИ НА ФИЛИП СИ Е ПЛЮС ЗА ДЪРЖАВАТА! ВЪВ БЪЛГАРИЯ СТРАТЕГИЯТА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ Е ДА СЕ СКАПЕ БЯЛАТА РАСА И ЗАТОВА ДЕЦАТА СЕ АТАКУВАТ ВСЯЧЕСКИ ДОКАТО НЕ БЪДАТ ДОКАРАНИ ДО ЛУДОСТ ИЛИ НЕ БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ!

1

Мона

преди 2 години

То в България белите деца вече почти са изчезващ вид, те се канят зорлем да ги евтаназират... единствено махалата има единството и решимостта да опази децата си.