10

Гост едва след това

преди 2 години

Платено за операция на херния и 10 хиляди лева няма да ти стгнат!Кога ще ги събереш от лична сметка като се има впредвид, че сме все тарикати и гледаме да не плащаме !

9

Анонимен

преди 2 години

Тази здравна каса е един абсурд и трябва въобще да се закрие. Хората да си внасят по лична сметка и да знаят какво са внесли. Защото ето аз вече 20 години си плащам и за това време веднъж влязох в болница със счупен крак и веднага ми поискаха 1500 лв за да ме оперират. Отделно си платих престоя и храната, като че съм на хотел. Е, какво е това нещо, питам? Ами ако не разполагах с налични пари, какво, нямаше да ме оперират и щяха да ме изхвърлят на улицата?

8

Анонимен

преди 2 години

Ще могат да цицат още повече и да точат касата.

7

Ганьо

преди 2 години

Ама е повече от ясно, че без лимити ще се точат огромни суми. Илюзия е и че нямало да се краде. И като се срине системата ще има вайкане, търсене на виновни, ама каруцата потънала. И айде пак от началото.

6

Мичко

преди 2 години

Май май "ЗДРАВНОТО КАСЕ" беше създадено да се източват парите на овците !? Сега без лимити ще източват не милиони а МИЛИАРДИ !!!

5

шмatka

преди 2 години

Както да я въртите и сучете тази реформа е пълна глупост и терор за болниците! Махнете и тумора здр каса ,който нищо не върши само гълта пари!Болница с план за болни- не ви ли звучи зловещо? Нима за да се вземат заплати трябва да се разболяват определен брой хора?!- ето оттук идват и фалшификациите за пролежали болни и преминали болни при стоматолозите ,които между другото никой не следи с колко лъжат!А населението е тотално обезъбено,което не е ли критерий за досъп до хваленото здравеопазване

4

Анонимен

преди 2 години

Нещо на БЛС нямам вяра. Безлимитно ще почнат едни скъпи изследвания в едни богати болници с супермодерна апаратура и ще прибират осигуровките от цялата страна, за сметка на по локални и не толкоз екипирани.От цялата работа, богатите ще са още по богати, а локалните ще работят непопулярни но трудоемки дейности. Не че сега не е подобно, но този министър, пуска димки в публичното пространство, при това неумни. Ако ще се променя нещо, то диалога няма да е при него. Късо му е времето, и къс ума.

3

МНЕНИЕ

преди 2 години

Когато бях малък , преди 40 години , се възхищавах на организацията на дядо и баба .Ще ви кажа защо - всяка къща на село имаше овци и кози и крави .Овците бяха най-много , кравите бяха в Огромно Хале с автоматизирана ситема за почистване на торта , доенето , съхранението на млякото и разпръскването на торта по нивите .Каква е връзката - Овците се изкарваха на паша и се водеха от Овчари. Идва ти ред и се Овчар - правеха график - има 1000 брави овци , ти имаш 10 - съседа 20 - комшийката 50 .

2

Анонимен

преди 2 години

Крадяли от Здравната каса ми то това много лесно може да, се провери обаждат се на пациента лежал ли си в болница не съм и глоба за болницата като личната ми зъболекарка 10 години не съм ходил при нея и пише пломби и незнам си кво о като има 100 човека като мен тая си докарва добри пари

1

666

преди 2 години

Надушихте якото влачене. Как да не сте щастливи! Хайде, пляскайте им. Всяка вечер! ***!