38

Анонимен

преди 2 години

Ми добре-играйте си в цирка. Аз няма да си губя времето с несъществени неща.

37

Анонимен

преди 2 години

По страха от машините можеш да познаеш гербер, който се е на..кал от страх, че този път няма да има покойници гласуващи за правилната партия.

36

Анонимен

преди 2 години

Отклоняват ви вниманието с мерки за сигурност и маски, но никой не ви казва ИТН, МутритенаМая, БСП или ДБ ли ще гарантират дали инсталирания фърмуер е идентичен с оригиналния?

35

SAES 3377 КОПМОТИ

преди 2 години

Точно тези машини могат да се манипулират с едно дистанционно както се сменят каналите на телевизора. Хардуерно под голям чип може да се монтира малък чип. Така скрития сензор може да се превключи на друг режим с дистанционно нищо, че машините са офлайн.Софтуерно също може да се подмени Кода в даден интервал на времето.Като примерно може да се настроят между 14:55-16:55 или в други интервали да се отклоняват гласове.Мастилото може да е симпатично.За това се перфорират бюлетини в др.държави.

34

Анонимен

преди 2 години

И в същото време на финала на Ролан Гарос, народа натъпкан *** до г...ъз, на европейското по футбол народа се целува и прегръща, но никой не се интересува дали са ваксинирани, защото става дума за много пари. Двоен стандарт, майна.

33

Анонимен

преди 2 години

И да видя няма да повярвам, че българските Граждани спазват някаква дистанция, ми те се навират и се бутат като овце. Селяните тоже.

32

Анонимен

преди 2 години

Шоуто продължава да не кажа че процъфтява.

31

Анонимен

преди 2 години

Отличителната черта на всяко дълго парче в рока или блуса е че е много тъпо. Може да сме се загубили в превода или да сме се намерили или събудили но може да сме добре или нищо ни няма.

30

Анонимен

преди 2 години

Браво много умни хора са писали тази наредба. Който не вижда че има загриженост за живота и здравето на европските народи е сляп и трябва да го затворят в концлагер или да го натоварят на самотна лодка в морето но да не го спасяват щото не е бедстващ мигрант гостенин в европата, кандидат за убежище, ами горд европеец.

29

Анонимен

преди 2 години

както се е случвало много в пъти в историята. Д-р Кацаров подчерта, че повечето маски, които хората носят, не спират вируса.

28

Анонимен

преди 2 години

Д-р Стойчо Кацаров: Маските не спират коронавирусаДве са причините да се прилагат здравни мерки, които нямат смисъл от медицинска гледна точка. Едната е от глупост, другото е целенасочено, за да говорим за това. Това заяви д-р Стойчо Кацарски във Вечерното шоу на Слави Трифонов.Д-р Стойчо Кацаров подчерта, че вирус има и има хора, починали от него. Той обаче обясни, че въздушно-капковите зарази няма как да бъдат спрени, просто трябва да се изчака около половината от хората да изградят иму

27

Анонимен

преди 2 години

д-р Кацаров обясняваше при Слави Трифонов и предаванията,че маските са безсмислени, че не предпазват,че епидемия няма! Това докато не беше министър и не носеше отговорност. Сега като стана министър прави точно обратното на това,което говореше по отношение на маските и епидемията.

26

Леша

преди 2 години

Някой прочете ли го този ферман? Добре, че никога не гласувам. Който си даде гласа, атоматично става безгласна буква. Подточна 1 пръска - Преди поставяне на маската ръцете се измиват със вода и сaпун или се обтриват с дезинфектант за ръце - след това да си лягаме ли, или можем да излезем да поигрраем на пясъчника?

25

Анонимен

преди 2 години

Гласува със скафандри с кислородни бутилки.Задължително скафандрите трябва да са снабдени с филтри.Противогазите са също разрешени.Забранява се гласуването с маски поради риск от заразяване. Напред към урните другари.

24

Ай ситкир бе!!!

преди 2 години

КАК да ходя ... с термометър в дупето и да гласувам с намордник.

23

Мондьо Пиколини

преди 2 години

ПРЕДЛАГАМ ДА ОТИДЕМ ПРОСТНО МАСКИРАНИ ПРЕД УРНИ ДА ИЗВАДИМ МАРКУЧИТЕ И ДА СЕ ИЗПИКАЕМ - Протестно уриниране пред урните !!!

22

Анонимен

преди 2 години

Като отричаш фактите, те не изчезват от това.

21

Шубадура Бадура

преди 2 години

ДО КОГА ЩЕ СЕ ГАВРЯТ И ПОДИГРАВАТ С ХОРАТА ???Всичко е отворено и мерките са паднали !!!!В ЛУДНИЦАТА ДА ВКАРАМЕ ЕПИДЕМИЧНИ ТЕРОРИСТИ.

20

noFreeman

преди 2 години

тъкмо да видите, че няма кой да дойда да ви гласува - с намордници и с термометър в дупето...

19

Анонимен

преди 2 години

И аз като 19 искам термометър в дупето и то няколко пъти,ох ох ох чи убаво усещам как ми влиза изодзадзе,ох ох ох...