11

Sustainability спец

преди 2 години

Корпоративната социална отговорност и устойчивото развитие са колкото модерни, толкова и изпразнени от смисъл концепции. Обяснявам - корпорациите първо ограбват труда на хората и ресурсите на планетата. Ама едновременно някак си стават отговорни и финансират проекти за възстановяване на едните и другите. Ефектът е един- безкрайно тъпо дрънкане и все по-наближаваща глобална екологична катастрофа.

10

Санди

преди 2 години

Айде, още един ще мимикрира като неомарксист и по схемата на Шваб ще прекроява света. Ходи в Кавказ при твоите , дето не спряха да се пушкат с английски пари!

9

ББ

преди 2 години

парите ви отдавна не са ценност...златата и кюлчетата ви,къщите и колите ви...колкото и да ни ги натрапвате,вършите престъпления като убивате човешки същества...заради фалшивите ви ценности...къщи,къщи...ама празни...нашите са пълни...с децата ни,с внуците ни...Бог да пази България...от е.и.аре!!!

8

ББ

преди 2 години

хаха каква пародия...още вярват,че сме "матрял"...матряла с офшорни,Кой ни докара до това да се "възстановяваме"?Как така някой безнаказано реши,че може да ни убива?Какви "навременни"?като да съберете за три дни 4.5 мил.за кражбите в КТБ ли?налагайки ни нечувани такси!фалирали банки "събуждат"сметки закрити от десетилетия и рекетират умиращи бабички...за такси...майка ми на почти 80 е тормозена от *** за сметка в юнион...от преди 12 г.коректно закрита с всичко платено...звъняха и я заплашваха

7

Случаен минувач

преди 2 години

Левон, това, което го говориш, евреите са го разбрали още преди 3 000 години. И са станали много единни. За да си запазят богатството. И да командват останалия свят.

6

Хампурца е

преди 2 години

далавераджия.

5

dakotabg

преди 2 години

Арменец,сър...

4

Анонимен

преди 2 години

да най- отговорните банки били българските, само че племето не е чувало че в света няма банка да внесеш 100 лева и след седмица да решиш да ги изтеглиш и да ти върнат по- малко, само във държавата на наглите миризливи българи начело с миризливи нагли бизнесмени като съществото на снимката!

3

Анонимен

преди 2 години

Много антипатичен човек

2

Анонимен

преди 2 години

Първо в България има много банки. Второ вече има смард контракти и не са нужни банки .Като спасява разни банки правителството вдига цените на имотите и задълбочава кризата. Сега ЧСИ тата могат да завъртят икономиката и банките пак ще спечелят.Трябва да се стимулира само потреблението.Бизнеси много трябва да останат само най добрите. Освен това българският пазар е пренаситен в повечето сектори и всяка инвестиция там ще води до нечии фалит.Ивестициите не винаги са хубу нещо.Да се инвестира в хора

1

Хм

преди 2 години

И тая га*д мр*ъсна ще ми говори за социална отговорност!Точно той отвори широки възможности за банките да грабят народа!