7

Дзъ

преди 2 години

Сценарий познат на повечето милионери в Бг. Само без частта със задържането и осъждането, но с държавни пари щото ние такива фирми-гиганти нямаме. Много готина статия - направо филм

6

Анонимен

преди 2 години

А Меси се отърва... Накрая съдията каза - "нема нищо". В Европа е така.

5

От Сърбия

преди 2 години

Прави криминалац!

4

Аз

преди 2 години

По неграмотно написана статия не бях чел.Някакъв Google translate.Само този цитат е достатъчен:"Твърди се, че сем. Тейлър са били подпомогнати от трети мъж, американец от Ливан на име Джордж-Антоан Заек, който като Гон остава на свобода в Ливан - държава, която няма договор за екстрадиция с Япония. Тримата се срещнат с Гон не по-рано от деня преди бягството му и го откараха с влак от бързия влак до Осака."

3

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеНДобре ли сте????????????

2

МНЕНИЕ

преди 2 години

Българските Партиици са по-напред в Класацията .Само Кмета на един малък град в България - Хасково - открадна 50 милиона долара , а този е бил директор на фирма с милиарди долари оборот .Трябва да гласуваме и да изчакаме - ако няма Главен Прокурор - трябва летците на МИГ да се намесят .Не подклаждам бунт - за Крадец и Убийец е написано в Закона - Затвор и Глоба .

1

АнонимеН

преди 2 години

ВИЖТЕ САМО ЗА КАКВИ ОБВИНЕНИЯ СЕ ЛЕЖИ В ТОКИО!! СКРИЛ ДОХОДИ И НАДПИСАЛ ВЗЕМАНИЯ!!! НАШИЯ ВАЛЬО ТОПЛОТО БЕШЕ ПУСНАТ ПРИ ГЕРБ! А В ТОКИО ВАЛЬО ТОПЛОТО НЯМАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА ДОЖИВОТ!