44

Аз

преди 2 години

Браво г-жо Фандъкова!Добре развихте града)Чест и почитания!)

43

някой

преди 2 години

Тихомълком бил одобрен павилионът. А как трябва да бъде одобрен - с тъпани и фанфари ли, и обявление в кварталната телевизия и афиши в хоремага?

42

елате да видите

преди 2 години

Същото положение е на пазара до Билла и Метрото ,преди Северния парк в София.Там има заведение за продажба на печена на скара риба,кюфтета,пържоли.Всичко се омерисва,дори подлеза на метфото и след него.Отровен дим като мъгла отива към две нкви кооперации.Идея си нямате какво чудо е.Много пъти,минавайки оттам сме притичвали.Не знам как издържат живеещите в района.

41

Анонимен

преди 2 години

Да правят като мен. Аз тръгвам за работа в 6ч и подни мили родни картинки си ги спестявам

40

Анонимен

преди 2 години

След подобни новини ме обзема един прилив на родолюбие и си викам как да не се върна в Родината, па да намеря наследствените ливади из Балкана и да ида с едно кемперче далеч от хора и хелпбук-проблеми.

39

Анонимен

преди 2 години

А защо дращят по разни платформи, вместо да пуснат жалба. Ако от общината не свършат работа има и съд. Ама нали е по - яко да цвъкаш разни постчета тук-там. Вчера се случи да застана пред едно гише, работно време от 9.00ч., беше още затворено в 9.02ч. Една госпожа снимаше с телефона и мърмореше "Аз ще им дам да се разберат". В 9.03ч. служителката се появи и отвори. Та, може и манджарницата да си работи законно и да отговаря на изискванията, независимо че някой се дразни от миризма на лучена яхни

38

Анонимен

преди 2 години

Спрете да търсите решения от общината, там са пълни тюфлеци. Взрмете правосъдието в собсвени ръце. Запалвате бараката и проблемите пеиключват. Нещастен случай драги ми гражданино.

37

Анонимен

преди 2 години

То кметът на Лозенец е от Демократична България, за която вие софиянци гласувате.

36

do 40

преди 2 години

До Анонименаз си оцелявам с малък бизнес който прави манджи с луйк на пътязаконночестноотвореномиризмите не забранени от закона нито са вреднити от къде на къде ще ми казваш да си затвярям бизнеса понеже видите ли му миришело на луки на мен ми мирше на селяния в софия от вас ама не се оплаквам има и свестни хора

35

Анонимен

преди 2 години

Те софиянци не ядат шкембе чорба, че чесъна им миришел. За сметка на това купуват дюнери от араби, за които не е сигурно как са взели здравни книжки и с колко годишно месо готвят мазните си дюнери.

34

Анонимен

преди 2 години

До до пордота Щом така ще си говорим, ходи си ти на село и прекопавай царевицата, за да оцеляваш. Всяка жаба да си знае гьола!

33

Анонимен

преди 2 години

Това е шкембе чорба бе,каква мазнина, я гледайте колко шкембе чорба изхвърлят тия. Ами яжте взимайте с малко чесънче и цетче става чудна чорба вместо да се оплаквате. А тия пък дето им мирише на лук затваряйте си прозорците или си купете климатици,какво толкова,хората работят, вие какво по цял ден си седите вкъщи ли.А ония с кофите без дъно направо са шампиони хаха,е за кво са тия кофи като са без дъно, това някакъв майтап хаха кофи без дъно

32

до пордота

преди 2 години

дето му миришекато не искаш да ти мирише си взимаш къща в планината и си живееш тамв града иска всеки да оцелееняма да се съобразява с изтъчения ти селяндурски вкус

31

Митьо Селския

преди 2 години

В Париж и Лондон не може да чуеш френска или английска реч!Араби, африканци, турци!Тези дестинации не са адекватен пример отдавна!А на софиянците явно им пречи миризмата на лук, защото им напомня на лучените яхнии, които са ядяли като деца в Чепръчене!

30

готвач

преди 2 години

Всичко опира до културата , възпитанието и глобите. Ако има ефективни глоби, много бързо ще се изчисти. Вижте в швеция, дания какви глоби има за хвърляне на *** където не трябва. в Сингапур да не говорим.

29

хаха да

преди 2 години

До от сащ ела да видиш и помиришеш в лондон как ебългарите много се изнежиха и изпретенчихазапочнаха да приличат на руснацитепо-големи претенции от тях нямаи на какво от горе са,.... никой не знае

28

до 32

преди 2 години

Това е един от най-дребните бизнеси на въпросния "предприемач", чието име се въртя в медиите преди години във връзка със стотици измамени. Знам какво говоря. Не е за жалене и не се изхранва с това.

27

от сащ

преди 2 години

тук навсякъде мирише на индийски манджи неможе да се дишано никой не му дремепросто казвам

26

Lora

преди 2 години

Нищо ново. И на нашата детска площадка пред блока, инсталираха павилион за пакетирани храни, както се казва в разрешителното, но той рабои като кръчма, пържат риба и картофи, омирисват целия квартал. През лятото не можем да си отворим прозорците. За шума да не говорим. Пияниците седят по цяла нощ. Колко пъти сме писали до община, полиция - нищо. Идват от полицията вечер ако е много шумно да ги предушредят. Това е всичко. Половината площадка е заета от маси на кръчмата, а плащат наем от 34 лв.

25

Естет

преди 2 години

Не съм собственик на нищо - дали мирише на лук или кроасани, все тая, лукът даже е по-полезен. А истината е, че и двете не трябва да ги има в една европейска столица. Поне не на тротоара. В Истанбул, в Диарбекир - виж, там може. Свободни съчинения - виждал съм плъхове като котка срещу бар Марайа, нищо, че клиентите си мислят, че са наследници на кралска династия. Забрави ли клекшоповете? Забрави ли къде се държаха храните и напитките, които се продаваха на хората - в мазетата...