12

Анонимен

преди 2 години

Оставка, съд и затвор за румен радев и цялото служебно правителство !

11

Анонимен

преди 2 години

Къде и да пипне все на Баце еврата и кюлчетата излизат....

10

Анонимен

преди 2 години

този път ако ни се размине само с три-четири пресушени язовира и една фалирана от частното правителство банка, ЩЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ

9

Анонимен

преди 2 години

Червената мафия, съставена от триумвирата Радев-Божков-Слави ще принуди Европа да ни спре еврофондовете. Няма да е за първи път.

8

до Анонимен

преди 2 години

Нееее! Рашков - пенсионер

7

Анонимен

преди 2 години

Бойко вече не е на власт. Хайде да ви видим сега. Пресушете блатото, нали сте пекани. Всеки може да плямпa.

6

ИЗБОРИ

преди 2 години

какво общо имат трансплантациите и изборите или просто си измисляте нови и нови неща, но старите никой не се занимава да ги доказва, просто си остават верни, защото КОМУНИСТИТЕ СА ГИ СЪОБЩИЛИ, комунистите, които ще организират честни и прозрачни избори

5

Коментар

преди 2 години

Рашков нещата много лесно могат да се оправят!С един подпис и закриваш изгнилата ченгеджийница!Създаваш нова европейска полиция защитаваща законите и правата на гражданите и това е!

4

Анонимен

преди 2 години

Рашков Главен прокурор!

3

Мед. лице

преди 2 години

Хаосът го правите вие, др. Рашков. Ще платим скъпо , заради вашата отмъстителност и низост. Нали уж нямаше К19? Но вие ще се измъкнете,като мишок след изборите и ще отидете в пенсия.

2

Схемата на Баце

преди 2 години

За всичко в държавата си има схема,каквото и да се прави без значение лот от магистрала,язовир,източване на гориво от стар потънал кораб в морето,водопровод,канал,детска градина,булевард,околовръстно,спортна зала и т.н.Та Баце казва:''За мен 30% и тръгва надолу по веригата.Тоя под Баце казва на следващия:''Баце каза 40% за него''Следващия казва на по-следващия:''Баце е казал 50% за него или няма да се строи''По-следващия към изпълнителя:"Баце каза даваш 60% и си ти,иначе търг и ще го прави друг.

1

Анонимен

преди 2 години

Ршков, къде са ти доказателствата за подслушванията? Къде са ти доказателствата, че Борисов щял да коли човек? РАШКОВ, КОМУНИСТ ГАДЕН, ОСВЕН ДА ПЛЮЕШ ДРУГО МОЖЕШ ЛИ ДА ПРАВИШ?