21

гошо

преди 2 години

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

20

Анонимен

преди 2 години

Да им имаш икономическата криза на гърците. Хапчетата ми за кръвно в Гърция за 6 месеца струват толкова, колкото в България за 1 месец. Живота, дори и да си беден е по-весел-лятото е 360 дни в годината, кипи живот, има движение! Върнах се уж завинаги. Шокирана съм от "човешките"взаимоотношения в България, отношението към животните, политиката, арогантността на ромите, депресията на хората.Абе, съмнява ме, че отново ще емигрирам, но този път не по икономически причини, както първия път.Бъдете здр

19

Анонимен

преди 2 години

Какво ми ги хвалите тия американци. Колхозниците са най-добрите туристи. Най-голямата поръчка Супа с 2 лъжици.

18

Анонимен

преди 2 години

От личен опит ще ви кажа,че американците като туристи са номер едно. Гърците не лъжат. Вие ми цъкайте минуси,но това е истината. За жалост нямаме капацитет за този пазар. Дай Боже някой ден.

17

Анонимен

преди 2 години

Ей,големи уйдурми в статия!Що народ българи се изсипа в Гърция през годините някой-някога да е видял или общувал с американски турист там?Направо се прескачат американски туристи в Гърция,място от тях не можеш да си намериш!Не остана място ни за българи,ни за сърби,ни за румънци,ни македонци ,които докато дойдат американците наистина са дар божи!Същите като дар божи наляха през 2020 в гръцкия туризъм цели 6 милиарда евро приходи от туризъм!Да не са ги сбъркали с американци?

16

Анонимен

преди 2 години

Защо не идват на бетономорието? Големи будали.

15

Жокея

преди 2 години

За етиопците на помощи и турсти от Заир и Либерия са Божи дар.

14

Анонимен

преди 2 години

Абе САЩ са голяма икономика и добре дошли парите им и те,ама за там ще ни трябва не само реклама за привличане,нито ниски цени,а качество.Веднъж да видят Варненското езеро и няма и да дойдат.С фекални води и намръщен персонал,със селски батки дето всеки от тях се има за голям мафиот,няма как да се случи.Само ще мечтаят нашите мутрохотелиери за такива туристи.Плащат си те и бакшиши са научени да оставят,ама без качество не съществуваме на картата за тях!!!!

13

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

ДС мафията отдавна е превзела страната ни, мутрите командват в туризма, а тук чакат руснаците?!Ами много ще ги чакате, защото те са с имперско мислене, а и не са мазохисти да идват пак тук!Фантазьори форумни.Свободни съчинения за руснаците, не ги знаете нещата, обаче бла-бла-бла...

12

Гъркът е хитър и

преди 2 години

лукав.Заради гръцките номера британците избягаха от еврейския съюз.НО пък гърците са евреите на Балканите, и при соца уж фалирафа, сега пак уж това онова, но се оправяха.И да, думата икономикА в гръцкия език значи спестовност.

11

Владо

преди 2 години

Та ходят Американци и то за по 20 дни. Тук само бедни руснаци.

10

Анонимен

преди 2 години

айстигаве

9

Мицотакис-Венизелос

преди 2 години

На Крит съм си и ми е хубаво а татарите плуват в локви и чакат лятото , паляци фалирате октомври месец къв туризъм къв Обзор кви 5 лв Гърция има 2-ен стандарт на вашият без да си мърдат много много пръста ама имат мозък и елит който защитава интересите на мнозинството.

8

Анонимен

преди 2 години

и ние сме в гърция това лято, великите бъгари със свински физиономии които племето нарича бизнесмени да се оправят с връзки и рушвети, те така са свикнали във свинската си смърдяща мутренска република

7

Анонимен

преди 2 години

Какви бананови държави сме в региона с икономики, които жизнено важно разчитат на туристите, иначе глад и мизерия .... капитализъм кво да се прави!

6

Alex

преди 2 години

Тия розовите ли? Които вървят и крещят безсмислици? Напиват се от една бира? Не бъркайте големите играчи с яхти с някакви реднеци....

5

Анонимен

преди 2 години

абе за изтормозената икономика, всякакви туристи са божи дар. И при нас руснаците отнесоха псувни на кило по форумите, ама сега черноморците са стиснали ъз и се молят да се върнат.

4

Анонимен

преди 2 години

Тези дебелите,по далеч от нашето черноморие ако обичат!!!!!

3

българин

преди 2 години

Тези никога не са се интересували от нас! На всякъде по цял свят,се интересуват само от интересите си и печалбата си! Та нали при тях,всичко е само и само " бизнес"! Мразя тази реч,и ще се радвам,да не Я чувам август когато ще съм в Обзор!

2

тия верно са луди

преди 2 години

Краварите ли го написаха тоя 'материял'?