11

До 100йо

преди 2 години

Все едно локдауни има, защото хората не са ваксинирани. Ти мислиш ли изобщо? Локдауните правителствата ги въвеждат, а не глупавият вирус. Дали са ваксинирани или не, няма връзка с локдауните. А иначе ще ги видим Израел есента и зимата. Ще видим невероятната полза от ваксината им. По-скоро никаква, ама парите са изхарчени и някои вече пострадаха от страничните им ефекти.

10

Анонимен

преди 2 години

Няма да ги махнат. За чужденци остават маски плюс карантина и дори и ваксинирани пак ще внасят от чужбина ако няма карантина към чужбина.

9

Анонимен

преди 2 години

Като го докараме като в Израел 60% пълно ваксинирани и 88% с една игла, ще махаме и ние маските.

8

Анонимен

преди 2 години

от 21 май са премахнали маските във тексас на закрито и на открито, като дори забраниха със закон кой да е да те задължава да носиш. Ако някой ти кажи сложи маска 1000 долара глоба... Тия новини няма да ги видите или чуете, защото там не се говори за ваксиниране...

7

Анонимен

преди 2 години

В Израел 56,8% са с две дози, а във Великобритания са 44,7%. Не е ясно дали ваксината защитава от индийския щам.

6

Статистика

преди 2 години

Статистика в портала- израел-пълна ваксинация имат 60% от населението. Англия-44% са с пълна. Това са фактите.

5

Анонимен

преди 2 години

Израелските терористи е нужно даде изтребят

4

снимката...

преди 2 години

Не разбирам за какво се бият с братчедите, като 2 капки вода са.

3

Анонимен

преди 2 години

След ваксинацията: Англия удължава локдауна с един месец. Нищо общо нямат ваксинации и прочие измишльотини с мерките, всичко е с други цели, видя се отдавна.

2

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали го осъзнавате, но миналогодишния Ковид-19 вече не съществува. На негово място вече има други вируси, мутирали на основата на К-19. Нормално е К19 ваксините да не действат вече. Случва се сценарият който предвиждаха в началото на ваксинациите - едни ще са ваксинирани, други - не и това ще е предпоставка за влачене на ситуацията с години. И ще "повтаря" и заразява вече изкарали или ваксинирани хора. Ми не, те ще се заразяват от другите щамове, срещу които нямат защита

1

Анонимен

преди 2 години

Все някой трябва да се жертва за свободата,и кой падне в бой за свобода той не умира..