37

Анонимен

преди 2 години

Четете и слушайте новини бе, хора. Ако знаете чужд език още по-добре. Целият отбор на Интер беше ваксиниран, ако се вярва на италианската RAI. Който иска да си заравя главата в пясъка и да повтаря, че не бил ваксиниран - негова работа.

36

Фен

преди 2 години

Прекалено големи натоварвания - много мачове, много тренировки. Всеки мач трябва да си на максимум и да печелиш. Изисква се пракелно много, а в крайна сметка това са просто хора, а не машини. Но колкото повече мачове, толкова по-добре за рекламодатели, Фифа, Уефа, бизнеса.

35

miko

преди 2 години

Ваксината на Пфайзер, ей това ги предизвиква.

34

И затова сър!

преди 2 години

Е лесно да се убие любов, защото като свирне тоя с клипчето всичко си заминава, а много е грозно когато това се практикува с талантливи хора ...

33

Анонимен

преди 2 години

До 35 - Клубният лекар , шефът на Интер казват , че той нито е бил ваксиниран , нито е карал Ковид . Може би е време да започнеш да проверяваш нещата , които четеш в нета . Невинаги написаното е истина

32

Преди време:

преди 2 години

Някой разработил практиката омотай момиче, без да знае го снимай и после постоянно - ще правиш к'во ти кажа що го пускам насам натам ....Грозничко ли е да закопаш такъв?

31

Анонимен

преди 2 години

ваксината е причина,бииш си я на собствена отговорност

30

абе 36

преди 2 години

Искаш да кажеш, че няма да ваксинират отбора, който трябва да участва в международно първенство? Я пак помисли? Сега кажи че и олимпийците няма да си ваксинират, понеже са твърде млади?

29

Анонимен

преди 2 години

Сърцето на млад спира зашото може да е пил наркотици или при удар на мозъка. Шик от Чехия вкара 2 гола но също има проблеми с мозъка и сърцето , че се е ударил главата на някой мач..

28

Анонимен

преди 2 години

Правите си пропагандата на гърба на горкото момче. Не е бил ваксиниран, в дания ваксинират по възраст. На петилетки. Изключение бяха здравните работници. Не е дошъл редът на младите още.

27

до31

преди 2 години

За всяка година не знам, но този абсолютно със сигурност. Файзър в началото на месеца, целия отбор. Имаше и селфита на гордите гмо организми след експерименталното наръгване.

26

Анонимен

преди 2 години

Не е бил ваксиниран. И не е прекарал ковид.

25

Анонимен

преди 2 години

До мишо бирочето 20 Само където Ериксен изобщо не е бил ваксиниран срещу Ковид . Не знам защо си мислиш , че като повториш някоя измислица много пъти , ще стане реалност . Какво целиш с това , кой те знае

24

Анонимен

преди 2 години

Сърдечен арест означава стоп на сърцето. Спиране на сърцето. Най често нарушение в ритъма го предизвиква.

23

Анонимен

преди 2 години

Всяка година млади спортисти умират от необясним сърдечен арест. Да не би да са били ваксинирани?! Я стига писахте безумия!

22

Майстора

преди 2 години

Само заради тази нещастна дописка за контрол на щетите вече съм 100% сигурен, че е бил ваксиниран. Доказахте ми недрвусмислено.

21

мишо бирочето

преди 2 години

верно на олимпийските игри ще е мазало. най вероятно ще ги отменят. професионалният спорт е залъгалка за масите за да не си търсят правата и да живеят в транс. да не говорим че всичко е нагласено / тенис, баскетбол, футбол.... букмейкърите контролират изходите от всички по важни лиги и мачове.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - ВаксинитеТи чакай да почнат The LIMPDICK GEIms при джапанките.Футбола толкова не зобат - но яко теглят белата черта, докато преди Шмайзер/Миз-ер-на сърцето издържаше, сега вече не толкова.Но онези на игрите - там рекорд чист няма от около 60 години.Скачачи, бегачи,тласкачи,метачи,вдигачи - там ще е интересно, а маса отбори са боцнати от А до Я.

19

мишо бирочето

преди 2 години

и доста случаи имаше на починали. търсете "ковид ваксина микоардит" myokarditis на английски. всичко се покри обаче. има и един рисърч пейпър дето излезе дето им разказва играта на всичките ваксинки и говори за прионите които чуждото рна генерира. лудата крава ще е като разходка в парка пред това с което ни засипват сега.

18

КОВИД

преди 2 години

Спайк Протеин - я от Вирус, я от Ваксина - все тая!