41

AZP

преди 2 години

Има ли комунисти,има проблем и то голям, но само в България нашата"славна" бкп=бсп до днес не искаше и не успя да приеме тази очебиеща истина.Тя имаше на разположение 45г,когато България беше под съветската окупация,и вместо прогрес изби чрез"народния"съд почти цялата ни интелигенция и три пъти фалира държавата.Но това,макар и мрачно,е минало, а сега с нова настървеност точат зъби и никой не може да каже какво ни очаква още с тях.Сегашните бесепари са наследници на престъпници и приличат на тях.

40

До 40

преди 2 години

Толкова да сте *** герберите е необяснимо.

39

Анонимен

преди 2 години

В България, рядко, да не кажа никога.

38

Диана

преди 2 години

Проблемът в случая идва от безотговорното отношение на БСП! Те никога не се приемат за виновни..Сбъркали, сбъркали-какво от това?Сега ще изпитаме това, ако не става - другото, но никога няма да им мине през ума, че грешката са те и трябва да се оттеглят! Вижте сега какъв реваншизъм ги гони заради беса на народа срещу тях в първите години на прехода - хората вече се отчаяха,че не могат да ги изгонят, да променят нещо, а те им се сърдят, че били толкова лоши с тях! Срам и позор за БСП! БСП ВЪН!

37

Справка НСИ--0.0001%

преди 2 години

И НСИ-- си ги пишат както им каже Банкянския ! Как при тези никакви проценти инфлация месото стана от 6лв 12 лв Не знам--ТОКА ГО ВДИГАТ ВСЯКА ГОДИНА ПО ДВА ПЪТИ. Наемите на жилищата скочиха с над 100 %, Все по-нискокачествена стока залива магазините за да може българина все пак да пазарува ,а и така цените не галопират --опаковките и гамажа на салами и луканки са все по-малки И ВЪПРЕКИ това ценета им расте .Едно най-бедно погребение е 1000 лв-- при масови пенсии 310 лв

36

Барбата едни

преди 2 години

Ги говореше добра се до властта постепенно подбра само послушковци Народното събрание престана да действа както му е реда ,а стана като ,,параван,, на едноличното му управление , чрез квотните принципи на избиране на висши магистрати овладя и прокуратурата . За единадесет години подмени цялата администрация до последната метачка само с навързани клиентелисти и сега кой бил виновен-- ами виновни са другите ,че лъжели те трябвало да докажат ,ама без да гонят никой и да чакат сами да си кажат .

35

Анонимен

преди 2 години

НЕ

34

Анонимен

преди 2 години

Прав си за заплатата на даскалята ами нали трябва да дават дипломи на електората та затова им дават пари да дават дипломи нищо че електората не може да пише и да чете има ли диплома ще стане касиерка в хипермаркет само да познава цифрите а ти се блъскай учи и работи за жълти пари но електората да е добре нищо че нито може да пише нито да чете а и не иска да работи иска да се мотае в мола и да лежкуне

33

Анонимен

преди 2 години

ЗАПЛАТА УЧИТЕЛИ 2008Г- 317ЛВ, ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ 1300ЛВ 2008Г ИНФЛАЦИЯ 0.8%, 2020Г 0.8%

32

гербавия

преди 2 години

ИНФЛАЦИЯ 2009Г- 0.2%, ИНФЛАЦИЯ 2020Г- 0.8%- СПРАВКА НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ.

31

Ристо Божковия

преди 2 години

Слугите (Резил Радев, Христо Иванов, Мая Манолова, Наско ГНОМА и Слави Мултитрупа) на олигархията (Бобокови, Гриша Ганчев, Божков, Пеевски и ДПС) си правят едни сметки, но ЕС и САЩ ще ги полеят със студена вода! В момента се чака само да направят правителство на олигархията и да направят първата далавера (още първите дни) и санкциите по закона "Магнитски" ще им се видят на Резилек, ГНОМА и Мултаците като пляскане по ръцете! Путин, руската и българската олигархия си правят много грешни сметки!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Я кажи и цените през 2009 бе гербав ***?

29

Политическата ни

преди 2 години

система(политиците)са виновни за неудачите в обществото.Никой не смее да пипне определени(малцинствени)групи,каквото и да правят,избиратели са. Никой не смее да въведе електронно управление(армията служители,на коитотрябва да бъде търсена друга работа,са избиратели).Съдебната система е политизирана,неефикасна,не произвежда правосъдие.Медиите са частни и разпространяват тезите на господарите си,а не истината.НС е орган за конюктурно законопроизвоство,обслужващо политиците.Част от бедите ни.

28

Анонимен

преди 2 години

ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ- 2009Г МИН ЗАПЛАТА- 160ЛВ, СЕГА 650ЛВ.

27

Анонимен

преди 2 години

ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ- 2008Г МИН ПЕНСИЯ 88ЛВ-СЕГА 300ЛВ+ 50ЛВ+ КУПОНИ ЗА ХРАНА.

26

Анонимен

преди 2 години

ВИДЯХМЕ ОФИСА НА ШЕФА НА НАП- МИСТЪР МУСКУЛ,МЕКО КАЗАНО ИЗГЛЕЖДА СТРАННО- КОГАТО ВИДИШ ФАКТИТЕ СИ КАЗВАШ- ЛЪЖИ, ЛЪЖИ- КАК ДА ИМ ИМАШ ДОВЕРИЕ- НО ТЕ МУ ВЯРВАТ, ТОВА ЗАЩО?

25

Анонимен

преди 2 години

Нито видов ден, нито възмездие ще има по законов ред, по другия в чисто човешки ред имаше и ще има за някои "политици" . Нека го очакват, то няма да ги подмине, нито ще се забави. Обществото е натрупало много силно негативна енергия.

24

dmx

преди 2 години

Само да не дойде и Виденов накрая

23

МОРАЛНИТЕ ИЗТЪРГВАЩИ

преди 2 години

КОЙ РАЗСЛЕДВА, ИЗЧАГЪРТВА- ТАКИВА КОИТО ИМАТ ДА ДЪЛЖАТ НА БГ НАД 1 000 000 ЛВ ДАНЪЦИ,НО ОГЛАВЯВА НАП- ТОВА МИРИШЕ ГРОЗНО...

22

Койчо

преди 2 години

За сега още не съм видял да има възмездие за наши политици.Нагледен пример е един казва лъжа и веднага се кръсти и все се кълне във внуците си