32

Анонимен

преди 2 години

Защо Йоло Денев не е на снимката. Той е на всички протести :-)

31

Анонимен

преди 2 години

Оооо, почнахме да треперим! А насилието от *** от BLM? А ве, изверги? Какво направихте за тяхното НАСИЛИЕ по цялата страна?!?!?!И BTW,тези от снимката нямат НИЩО общо нито с Тръмп, нито с Qanon. Бяха много добре имплантирани за вярващите.

30

Анонимен

преди 2 години

Този в средата на снимката е професионален протестиращ, който го има на снимки на BLM демонстрации (прехваленото от медиите марксиситко движение в защита на черните, което прави погроми на магазини и палежи на коли на демонстрациите си). Той не е Q, както не са много от влязлите в сградата на парламента. Въобще, Q не са революционери като BLM-ците, те са обикновено хора-консерватори с работа и семейства които просто не искат комунизъм и вярват, че Тръмп ще спре Новия Световен Ред.

29

Анонимен

преди 2 години

Тия кравари не остана с кого да могат се бият и сега почнаха да се бият със себе си.. бай дън оня месец го каза, че бялата раса била по-голяма заплаха за сащ от идил,алкайда,русия и китай... :D

28

Анонимен

преди 2 години

След 50-70 САЩ няма да е владение нито на бели, нито на чьорни. Белите, които продължават да се възпроизвеждат, въпреки агресивното *** безумие и други демократични античовешки набези ще се заселят извън Щатите. А негатива на бялото, като цяло не стават за нищо градивно...

27

А

преди 2 години

Знайш колко ми пука, хората търсят справедливост !

26

Моля

преди 2 години

Този който е сглобил тази статика да не подценява интелекта и владеенето на езици на читателите. Оригиналната статия излезе в " Politico " преди повече от месец. ФБР предаде на прокуратурата много от шебеците на QAnon които очакват присъди. Преди 2 - 3 седмици излезе документален филм за психопат и те от тази секта и разочарованието на милиони американци от лъжите и интригите им . Пишете нещо стойностно и ново, МОЛЯ !

25

Анонимен

преди 2 години

Не посмяха да им съберат оръжията. Скоро много афрота ще висят по дърветата.

24

ами убаво

преди 2 години

тъкмо националната гвардия ше постреля свободно .

23

Анонимен

преди 2 години

Във Фейсбука на Байдън не пише, че е президент на САЩ, пише, че е политик.

22

Анонимен

преди 2 години

Централата на ФБР е празна, прозорците са наковани с фазери, но ФБР предупреждавало.

21

Бензин

преди 2 години

До Lora Напротив, поскъпна много лошо. С около 30%. Същите, които се радваха, че Тръмп го няма, сега са нещастни, че не могат да си напълнят резервоарите с 50 долара както преди.

20

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че САЩ са съвкупност от много различни (по отношение и на финансите, и на образованието, и на манталитета) общности. И понеже историята им все още е кратка, тези общности все още са на етапа "аз съм прав, всички други грешат". Докато едни пращат хеликоптери и роувъри на други планети, други се бият с рептили, бебеядци, панизмерни гущери и какво ли не. Решението е или да си обособят на Южни и Северни щати, или да си подобрят образованието, защото на места куца и с двата крака.

19

Lora

преди 2 години

До АбеНе съм забелязала бензинът в САЩ де е поскъпнал с идването на Байдън. Не забелязвам никакав промяна в цените, с изключениа на хилядите долари, които администрацията на Байдън налива в хората във вид на помощи за КОВИД.

18

Абе

преди 2 години

Не знам в България колко са против Тръмп,ама в САЩ 80 процента кълнат в момента Памперса Байдън.На никой не му се плаща двойно за бензин,нито се радва на по-високи такси и инфлация.

17

Анонимен

преди 2 години

ФБР да търси руската връзка във всички вредни действия срещу САЩ. Ако няма руска връзка да търси китайска. Друга връзка няма и не може да има.

16

Чак пък

преди 2 години

Първо изтриха и забраниха конспиративните клипчета у тубата, дето беха най-интересните, после обявяват група аутисти за терористи. Е тва ако не е Оруел 1984 не знам кво е. В Русия съм! В Русия съм! Тара-ду-да

15

Анонимен

преди 2 години

Кой уби Ашли Бабит в Капитолия?Невъоръжена Бяла жена.Мръсни марксистки изчадия!

14

Невронен Тероризъм

преди 2 години

Те Targeted Individuals и жертвите на Gang Stalking да не се вдигнат че ще стане страшно, за сега само стрелят по тълпи.

13

Анонимен

преди 2 години

Вчера член на БЛМ растреля петима бели мъже на различни места в два щата,защото мразел бели.Статия по този въпрос кога?