24

баба мара

преди 2 години

колко години ви трябват за да разберете че трябва да спрете да издавате бълг документиколко документа сте издали и колко от тях гласуват по изборите всичкото е да шетатпо европата българия изобщо не я интересуват какви българи има в турция да издаватепаспорти нито една секция и машина там там българи няма от украина и молдова могатда работят с раб визи без паспорти а за македония да не говорим

23

Анонимен

преди 2 години

На турците.Не знаеш ли?

22

Койчо

преди 2 години

Не споменавайте цифрата защото на агент иван ще му потече лигата когато е сметнал какви пари може да гушне

21

Анонимен

преди 2 години

Стига раздавали български паспорти,продажни политикани.Нямате срам.

20

Анонимен

преди 2 години

До АнонименУкраинците са работливи и хубави хора, където и да отидат все ще се уредят, познавам украинци, просто в Украйна няма работа, затова бягат по чужди държави или си продават бъбреците , тези от болницата извършвали трансплантации , трябва да бъдат осъдени на всяка цена, а Байдън да си защити хората от Украйна, поне по едни социални помощи да им дават.

19

гласоподавател

преди 2 години

150.000 македонци "български граждани",гласуващи на парламентаринте избори в България 201 човека. 35.000 украинци "български граждани",гласуващи на изборите 20 човека. 15.000 молдавци "български граждани",гласуващи на изборите 250 човека.И ко праим сега? И кой ни е виновен?За това скъпи съграждани не трябва да търсим вината в другите а добре да си направим смедката,че стопанинът на къщата не трябва да се постави на една тепсия с крадеца.Да си гледаме нашите съграждани без разлика на нароност..

18

Анонимен

преди 2 години

Скоро цяла Македония ще се уреди с български паспорти. Но да реват против България не спират.

17

Анонимен

преди 2 години

До До 4Не си мисли, че са само нашите, гърците преди време също продаваха паспорти.

16

Анонимен

преди 2 години

До До 10Познавам украинки, работливи са, спретнати са, добри майки са,добри са и като характер.

15

Анонимен

преди 2 години

Кога политиците, църквата,държавниците,администрацията,чиновниците, ще помислят и за България и българското население, като създават добре платени работни места в цяла България,добри условия на труд и живот,стимул за дребни и средни български фирми, за да не бягат хората от страната? Какво правите, има демографска катастрофа и това трябва да е най-важния ви проблем, който да решавате - как да я спрете! Как да внесете и нови европейци,славяни или почтени хора в България,как да се увеличат запла

14

Анонимен

преди 2 години

До ГотвачЗащото и българите от ЕС искат двойно гражданство, ако няма двойно гражданство, ще се откажат от едното, може и да е българското.Ако искат, да го оставят двойно само за ЕС.

13

Анонимен

преди 2 години

Да си чакат

12

Готвач

преди 2 години

Защо изобщо има двойно гражданство още в България ? Тия дето искат бг лични карти се възползват от това че бг е в ЕС нищо друго.

11

Анонимен

преди 2 години

абе тва някакък откъс от мечтите на бб ли е? какво не им е наред на тия 6к

10

До 10

преди 2 години

Само изключително комплексиран тип може да си вземе украинка за жена,тия са най нисшия еталон от европейките...

9

Анонимен

преди 2 години

Това са само двуличните маккета дето ни псуват. На кой друг му е притрябвало българско гражданство?

8

до 2

преди 2 години

На тия украинки преди да им дадът кетапа трябва да питат мъжете им дали са доволни от обслужването. Така де - да се постараят малко и да ги заслужат тия паспорти :-)

7

До 4

преди 2 години

Защото като не са от държави от ЕС ще им е по трудно да се устроят на запад,а с нашо гражданство им се отварят всички врати..

6

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта е насреща,само трябва да се пусне достатъчно в касичката(джобчето) му!

5

Гари

преди 2 години

Каракачанов го няма от месец и работата се затлачи.Албанците и афганистанците с български корени са платили пък паспорти няма.Срамота.