108

Анонимен

преди 2 години

Е малко бря ,сложете още две нули и че има резултати )

107

Не!

преди 2 години

"Лошото е, че от мисловен мазохизъм ще затриете децата и внуците си" Гръмни се, БЕ!

106

Анонимен

преди 2 години

"Не съм нито чул, нито видял някой ваксиниран да даде фира" хаха Ти да не мислиш, че са направили ваксините така, че до 1-2 седмици да си отиваш. Не бързай толкова. Случва се, но това е нежелан ефект. Ако бяха направени така, нямаше да мине номера и да се боцнат толкова много хора. Изчакай 5-10 години. Естествено по телевизията няма да ти кажат, че боцналите се са започнали да намаляват значително, но ако не си щраус ще го видиш. Всъщност се съмнявам да го видиш, иначе нямаше да си ваксиниран...

105

Анонимен

преди 2 години

"Лошото е, че от мисловен мазохизъм ще затриете децата и внуците си, които нямат вина за вашата безпределна неграмотност и крещящ фанатизъм." - Ваксинирай твоите, за нашите не мисли. Иначе България няма нужда нито от атомни бомби, нито от ваксини. Ти обаче имаш нужда от промивка на мозъка, защото ми се струва, че нещо е закърняло органчето ти. Знаеш ли каква е разликата между робот и човек? Човекът има критично мислене. Тези без такова не са нужни на елита за бъдещето, защото ще има роботи.

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 /// Не съм нито чул, нито видял някой ваксиниран да даде фира, но лично познавам ваксинирани, оцелели при масова зараза в два билдинга. Доста от неваксинираните се преселиха в отвъдното, а онези, които оцеляха, останаха да живуркат с пост епидемични изкривявания. Между другото, не съм в България от 30 години, а и навремето ни имунизираха и явно в момента сме ликвидирани от комунистическите ваксини. Жестока конспиративна теория на невероятностите.

103

Анонимен

преди 2 години

Да, личи си отдалече, че на България не й трябва атомна бомба. Още малко антиваксърска пропаганда, нова подобна епидемия и сме готови с редуцирането на населението. Лошото е, че от мисловен мазохизъм ще затриете децата и внуците си, които нямат вина за вашата безпределна неграмотност и крещящ фанатизъм.

102

Анонимен

преди 2 години

"Като чета творенията на форумните антиваксъри и не/чипирани индивиди, ми става тъжно за България. Откровенията им приличат на изложенията на Фред Флинстоун от каменната ера." - Като ти е тъжно за България заминавай за ваксърска Англия. Ето ти едно изложение от 21-век. Процесите в производството и в бизнеса се автоматизират т.е. никой вече не се нуждае от толкова много хора, които да работят. Освен това милиардите хора по света замърсяват планетата прекалено много. Ето затова са ваксините...

101

Анонимен

преди 2 години

До 'истината' --- Дано не ти се налага да лекуваш херния или децата (внуците) ти имат възпален апендикс или сливици, някое счупено краченце или ръчичка, които се налага да бъдат оперирани - умрели сте геройски, като родопски катъри, щото не вярвате на докторите.

100

Анонимен

преди 2 години

Като чета творенията на форумните антиваксъри и не/чипирани индивиди, ми става тъжно за България. Откровенията им приличат на изложенията на Фред Флинстоун от каменната ера.

99

Анонимен

преди 2 години

До Програмист - "Глупости! Да спрат достъпа до ваксини, да го оставят само за привилегировани." - А дано, за да може България да се поизчисти малко от мутри, крадливи политици и мало_умни програмисти...

98

Анонимен

преди 2 години

"Еми, какво да кажем относно последни по брой ваксинирани?! Защо ли. Защо ли Бай *** е пръв бедняк и опашкар?!" - Взимай си 50-те лева за ваксинация, или бирата и кебапчетата там, не знам какво ви дават да се боцнете, но акъл на по-умни хора от теб не давай. Щом нямаш акъл да осъзнаеш какво се случва в света, значи освен да ти препоръчам ваксина срещу Ковид 19 друго не се сещам. След няколко години да не ревеш, аууу какво се случи...

97

Анонимен

преди 2 години

В цял свят обикновено за здравеопазването се плаща. Я с данъци, я с осигуровки. Плаща се на хората само тогава, когато става въпрос за експериментално лекарство/ваксина, защото никой не знае какви ще са негативните последствия. Също при такива медицински опити трябва писмено (устно не става) да заявиш, че си съгласен. Даже го пише в Конституцията ни (чл. 29. т. 2). Някой от ваксинираните някога чел ли е Конституцията или не са му казали по телевизията, че трябва да го направи, затова не е?

96

Анонимен

преди 2 години

До до 55хахах ... Това ли ви е новата/стара опорка на троловете? Да разправяте как богатите и образованите се били ваксинирали. Разликата между ваксинирани и неваксинирани, без значение дали са богати, бедни, образовани или не, е една и съща. Едните вярват, че Байдън управлява САЩ, защото така са им казали по телевизията, а другите знаем, че Байдън е кукла на конци. Не забравяй, че да вярваш, че Байдън НЕ управлява САЩ означава да вярваш в конспирации. Я кажи, вярваш ли в тази конспирация?

95

истината

преди 2 години

Никога няма да се ваксинирам, на наука и лекари не вярвам най-важно е вътрешното усещане а то ми казва, че ваксините са вредни/неестествени/.

94

анонимен

преди 2 години

Аз съм ваксинирана , но нямам пари да отида на почивка! Как да прекося цяла България и да отида на морето, и да похарча евентуално дадения ми ваучер?! Защо се мисли само за туризма и бизнеса, а не за работещите бедни, които също пострадаха много от пандемията!

93

Анонимен

преди 2 години

Идеята е ***, та чак вдлъбната.

92

Анонимен

преди 2 години

Че то това е достатъчно само да си купят жито. Колко други разходи има....

91

Анонимен

преди 2 години

Чудесно е, че сме на последно място. Ще минат няколко годинки и ще започнем да се гордеем с това.

90

до №95

преди 2 години

До АнонименКолега, бабите и дядовците на тези не искаха и задължителните ваксини през соца.Участъковите сестри и лекар ходеха с милиционер при тях да ваксинират Паветата.Страх ги беше да не ги направят безплодни. Без майтап, питай някой по възрастен.Същите тези не се хващаха на работа в производства, където се даваше безплатно кисело мляко (заради вредности). Та с тези бонуси, обещания и ваучери, зАбрави да се коВаксинират! Чувството им за самосъхранение е железно.

89

някой

преди 2 години

youtube - how to save the world in three easy steps - мислете преди да вземете 50 лв.