13

ИКОНОМИСТ

преди 2 години

Ще ви се поевтиняване на недвижимата собственост ама не ви се получава. Ако щете да пускате през 5 минути пландемии пак не се получава. Светът отива към очистване на непотребното стадо.

12

до 3 от славянин

преди 2 години

Как едно добиче като тебе да осъзнае, че болшинството от световното население са негови събратя, живеещи според инструкциите на масмедиите! Когато масмедиите кажат: ''страшно е, прибирайте се в оборите'' и добитъкът се прибира, кокаго масмедиите кажат: ''вече е безопасно'' и добитъкът излиза от кошарите и тръгва да пасе! Елементарно поведение за ***!

11

BATMAN

преди 2 години

Tova e zaradi lqtoto poneje sega trqbva da navaksat restoranti hoteli plajove kina igrishta poneje nemoje darjavata dagi finansira i dai da mine lqtoto posle kat doide zimata pak she izmislim faraona 2

10

Анонимен

преди 2 години

на тия вече са им теглили иглата от всякъде, чакаме сърдечните миокардити

9

Анонимен

преди 2 години

Маските отпаднаха преди 3 седмици някаде, починалите са само възрастни с бая придружаващи болести, маски се носеха само в магазини и в транпорта, по улиците не носеха маски.

8

r3v0lv3r

преди 2 години

До Не намБългарина все на вярата се опира: не вярвахме, че ковида съществува, не вярвахме, че ще дойде при нас, не вярвахме, че има британски вариант, не вярвамахме, че ще има вълна на заболелите.. Не разбрахте, че всичко при нас се случва със закъснение и ни се разминава, защото сме слабо населенена и не сме динамична търговска страна. Сега остава да вярваме, че индийския вариант не е толкова страшен и със 10-20% ваксинирани и 20-30% преболедували ще ни се размине.

7

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

До Отличници - Сега ще е добро място да намериш и смъртността от "ваксината". Понеже за ЕС са регистрирани и вписани над 13 000 смъртни случая от вакси, нищо чудно в Исландия да бие по смъртност ковигрипа. Както стана в Австралия тази година. Пародия братя

6

Отличници

преди 2 години

И засега са 38% напълно ваксинирани

5

Отличници

преди 2 години

Исландия имаше строги мерки, повсеместно тестване и карантина за пристигащите отвън. Резултат- 29 починали от ковид, или 82/милион. За сравнение Бг починали 2550/ милион.

4

Анонимен

преди 2 години

Аааа така а ваксинираните в КЮПА хаха

3

Хюго Бос до 1

преди 2 години

И защото са "гламави" и са се "отровили" са пълни с туристи от САЩ, Белгия, Германия, Дания и прочие платежоспособни туристи, а ние, неотровените, с малцина румънци, чехи и други като нас.

2

Анонимен

преди 2 години

Предстои глобално поевтиняване на недвижимата собственост, но хиперинфлацията ще компенсира.

1

123

преди 2 години

Гламавите исландци са се отровили.