22

Оффф

преди 2 години

Равносметката е че и тоя премиер захлеби. Дори си уреди децата на сладка държавна службица в енергийните дружества, на заплата 4 К чисто. И то при условие че шефовете на тия дружества за от ГЕРБ. Малко мирише а????И тая информация лесно се проверява:Жокер: служител в холдинга на име Костадин Янев.

21

АНТИ

преди 2 години

До ЧебурашкаЧибарашка *** юнашки, Путин спецназ ще изпраща...

20

Анонимен

преди 2 години

Служеб.ниците да кажат докъде са с българската ваксина и защо не могат да ваксинират 3 мил човека до есента, а други страни могат за един месец!?

19

Ккккк

преди 2 години

Равносметката е, че и тоя залежи като Бойко. А децата нареди на сладки държавни супер платена службица в енергетиката, докато премиерстваше. Синът му е в Български енергиен холдинг, а дъщерята в Булгаргаз и си кютат за по 3-4 К заплата чисто. И то при условие, че шефовете на дружествата с от ГЕРБ. Заигравка някаква с ГЕРБ. Които не вярва да провери тая информация😉.

18

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ Е В СЛУЖБА НА ОПРИДЕЛЕН КРЪГ ОТ " ХОРА"

17

Шматка райска !

преди 2 години

Ама много ли "И ДА НЯМА ТОК" искаш?!На много места по села и паланки го няма токь...дълго го няма.Обаче има ел.аграгати-генератори (неголеми) и не са скъпи.Хора са се ориентирали правилно, не чакат, не искат като теб - действат !!

16

добре казано

преди 2 години

До Изчегъртването като - всяка българска работа, ще започне с мноого засилване и ще завърши с провал... - ____________ - кратко и ясно!

15

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЩОМ НЕ ЗАКАЧАТ ДОГАН КОСТОВ ЦАРЯ СТАНИЩЕВ А САМО ЛАЯТ ПО БОЙКО НИЩО НЕ СА СВЪРШИЛИ

14

Чебурашка

преди 2 години

Ще лъже колко почтени и прозрачни професионалисти са! Но надали ще отчетат колко "бивши хора" са уволнени и колко нови радеви калинки са назначени. И изобщо няма да повдигнат въпроса за раздуванета на администрацията. Преди месец Янев беше назначен с трима заместници, месец по-късно те са вече 14. До краят на мандата сигурно ще надхвърлят 30! А навремето Радев критикуваше управляващите за раздутата администрация. За сравнение съветниците на Борисов бяха само трима.

13

Анонимен

преди 2 години

НАЙ-СКЪПАТА ГАЗ, ФАЛИРАЛИ БАНКИ КУПОНИ! ТОВА Е скъп спомен от МЛАДОСТТА И МНОГО ИСКАМЕ ЗА СЕ ПОВТОРИ! ИСКАМ ДА СЪМ МЛАД И ДА НЯМА ТОК! ИСКАМ ОПАШКА ЗА ЗАХАР И ХЛЯБ! С ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ!

12

Изчегъртването като

преди 2 години

всяка българска работа, ще започне с мноого засилване и ще завърши с провал/караница.Мислите,че ще се оправят нещата?!Объркали сте държавата...Бягайте!

11

Държавна сигурност

преди 2 години

НЕ ръководи както беше при соца, ДС коли и беси.Чудовищни кражби и корупция...страшно е...но българчето гледа съседа да е зле...

10

Анонимен

преди 2 години

Да на прав път сте,как пише един по надолу,корупция и грабежи това вие пътя,страната го знае,държавна сигурност ви ръководи,с нея постигаме всичко.

9

Кви комунисти са тея

преди 2 години

бе?!В Китай даже няма да ги пратят в Трудови лагери, а направо разстрел.Комунисти били.КРАДЦИИИ...ПАРТИЙЦИИИ...

8

вай вай ваййй

преди 2 години

От рано драскат платените Бокови ***!

7

да знаете

преди 2 години

Щом герП реве, значи сме на прав път.

6

Анонимен

преди 2 години

Да комунистеческите разрушения които прелагате за вас комунистите винаги са били успехи ,кражби терор,убийства заплахи ,е това сте най добри,фалити на страната ,фалити на банките,и корупция , чиски и заплахи ведяли сме го.Това можете вие.

5

анономен

преди 2 години

Че те нищо не свършиха. Една работа трябваше да обезпечат- изборите и там се ***

4

Анонимен

преди 2 години

НИЩО,НИЩО,НИЩО

3

Това правителство НЕ

преди 2 години

е от алчни политици (Б.Борисов и др.), а единствения уважаван политик беше и е Ренета Инджова!