63

Сата НАТО

преди 2 години

Приятелят на дъщеря ми се оказа безсимптомен носител . Заразил е доказано поне 16 души. 6 влязоха в болница, двама починаха. А в каква депресия е сега той, ужас. Заради тромава процедура за тестове! Той поне има съвест. А пишещите тук очевидно нямат.-----////------- Преструва се. Ако наистина имаше съвест, досека да си е сложил край на живота. Еббати доллния уббиец...

62

Анонимен

преди 2 години

А и някой от платените професорчета да коментира европейското по футбол ,разбрахме че по стадионите няма вирус )

61

до 68 от славянин

преди 2 години

Ама хайде да ни накарат да подпишем декларация, че не искаме да се ваксинираме в замяна на ''безплатното'' лечение в болница! Аз съм ''ЗА'' с две ръце и два крака, ама не ни дават такава декларация, защото целта е да ни набодат всички с отровите и другите опции са им неизгодни!

60

До 78

преди 2 години

И какъв е смисълът да регистрират починали от Ковид от нещо друго? Ако щяха да лъжат броят на починалите щеше да е изкуствено завишен с цел да има повече будали , които да се боцкат.

59

Анонимен

преди 2 години

Регистрирали 15 починали от вируса, а други 20-30 починали от вируса са ги регистрирали като починали от нещо друго.

58

Станишката

преди 2 години

Този с копирания текст за болните го познавам,плащат му едни стотинки да ръси глупости.Не му обръщайте внимание и така ще го боли най много

57

До74

преди 2 години

След 10-12-14 години отдавна ще са те изяли червеите

56

15 или 2-ма починали

преди 2 години

Изразявайте се точно без да ни лъжите!

55

до 71,72,73 от 70

преди 2 години

Жал ми е за такива неразбиращи действителността като вас.За съжаление отново като за много други неща ще трябва да минат 10-12 или 14 години докато разберете какво казвам.Мислите си,че сте добре,защото не знаете колко сте зле.Малките душички сте така,с малък кръгозор и разбирания,които се побират само във вашата хралупа.

54

Анонимен

преди 2 години

Също така не съм особенно умен-ФАКТ

53

Анонимен

преди 2 години

До 70"Този вирус е направен от човек-ФАКТ!" Този вирус е направен от китайци с цел да бъде биологично оръжие. А разработването му е финансирано от САЩ по заръка на доктор Фаучи.

52

Анонимен

преди 2 години

242 болни са в интезивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,защото поне още толкова не са открили и статистиката се изкривява.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!

51

r3v0lv3r

преди 2 години

Да накарат хорат да подпишат декларация, че не искат да се ваксинират, ако не дай си боже се заразят и трябва да влезат в болница да си плащат сами дяволъка.Стига леберализъм, не искам това онова, а после другите хора да ми плащат тарикатлъка.

50

Анонимен

преди 2 години

Умирам от студ, но ще отида до плажа, за да не обидя Гейтс и да му разруша мита за затоплянето.

49

ЛибераленГей

преди 2 години

До 64 - Нали ти казвам, издирват се такива като теб - делириумни зомбита, които не вярват на очите си.

48

Анонимен

преди 2 години

Супер че БСП спря окончателно ваксинацията. Ще гласувам отново за най-честната, интелигентна и отговорна партия - БСП!

47

Анонимен

преди 2 години

те такива дето поглеждат през прозореца и вадят заключения им е най-малко сивото вещество

46

Клоунски Свят

преди 2 години

До ЛибераленГейТолкова се е затоплило че вечер зъзнем по средата на юни със суичер.Било е govniano начало на лято с дъжд (2018-та примерно) ама немам спомен последните емнайсе години да е ставало такъв бахър нощно време по средата на юни

45

Анонимен

преди 2 години

Приятелят на дъщеря ми се оказа безсимптомен носител . Заразил е доказано поне 16 души. 6 влязоха в болница, двама починаха. А в каква депресия е сега той, ужас. Заради тромава процедура за тестове! Той поне има съвест. А пишещите тук очевидно нямат.

44

ЛибераленГей

преди 2 години

Погледнете през прозореца и вижте "глобалното затопляне" на Гейтс и компания, такива си им и "ваксините" за измисления (безсимптомен) "вирус" който се открива с фалшив тест. Делириумни шизофреници които си търсят себеподобни - това е пандемията.