10

срещата на върха на

преди 2 години

Ми прилича на РОДИТЕЛСКА СРЕЩА...САЩ привикаха родителите на килимчето за да им набият чимбери и стегнат отрочетата си...който не купува и не настанява хамериканско оръжие на територията си ще бъде санкциониран от закона Магнитски...ха-ха--ха...ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

На думи солидарност и доверие, а на дела - всяка страна-членка е заета да измисли такава хитра схема, чрез която да прекара военноблоковата си другарка, да плати по-висока вноска в пиндостанския ВПК и да се изкара лоялен радетел за благото на Хегемона.

8

Анонимен

преди 2 години

България ЩЕ остане в НАТО и ЕС! Петоколонниците, жадуващи за аншлус с Русия, ще бъдат съдени от народен съд и пратени да строят тунел под Шипка с кирки и лопати, с 20 кубика камъни дневна норма и 200 грама хляб дажба на ден!!!П. С. На оцелелите ще бъде дадено званието "Герой на социалистическия труд" и присъдата ще бъде намалена с 6 месеца!!!

7

Щирлиц

преди 2 години

Солидарността и доверието заменили напрежението в НАТО...ДА БЕ Дааа...а защо тогава взаимно се подслушват и си бъркат по дупките...?Не нам тия...Ние не ядем доматите с колците!

6

Патриот

преди 2 години

След като човека на Путин вече не е президент на САЩ, нещата се връщат към нормалното!Той за това Вова Къси смени риториката и започна да се умилква на Байдън! Иначе беше струпал войските на границата с Украйна и се канеше да нахлуе в славянска Украйна,докато САЩ не му обясниха, че това ще бъде голяма грешка :)) За капак и Китай отказва да признае анекса на Крим, а и не е забравил територите, отнети му от Русия..

5

Анонимен

преди 2 години

"твърдата реторика на срещата на върха на алианса спрямо Русия е очаквана". Тази твърда реторика прилича по-скоро на вица, дето мъжа имал последната дума - "Няма да изляза изпод леглото, да видиш че има мъж в тази къща".

4

Анонимен

преди 2 години

За щастие Путин не е прочел тази новина иначе шивачът му по спешност трябваше да крои нови панталони. Старите ще се протъркат от непрекъснатото мecтенe.

3

Факт

преди 2 години

Я пак си помислете???!!! Цялата статия е една голяма шега. (Хахахахххааххххааха)

2

Опг

преди 2 години

Нато няма спечелена мисия но има милиарди усвоени незнайно за какво...

1

мхм

преди 2 години

Бла-бла Русия, бла-бла Китай. Настръхват им задните части при мисълта само.