22

Анонимен

преди 2 години

"Тази среща няма да роди нищо"Мисля, че това обединява мненията на всички които харесват или не ЗЗ

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25:Що си токова глупав да купуваш джапанки за $45? Щото същите в калифорния за по $10.

20

Анонимен

преди 2 години

Важното е да се плюе Русия.Ако си мислите ме САЩ не са в сянката на Китай много се лъжете. Всичко което се продава в САЩ се произвежда в Китай. И съответно тихо тихо Китай дръпна много заливайки света със стоки.Само че китайските стоки в САЩ се продават с огромна надценка.Е това е от мен, поздрави от Флорида.Джапанките ми, $45 и те са от Китай

19

русофила Захариев

преди 2 години

Аз обичам само Русия , но въпреки това виждам, че при Путин тя залязва още повече. При минимална РЗ 270лв.......при износ преобладаващ нефт и газ, при показни убийства на десиденти и сваляне на граждански самолети или одобрението на отвличането на такива...Дори и аз, проф. З. захариев не бих живял в Русия. Но нали ми плащат някойъ лев----ще се облизвам.

18

sd

преди 2 години

Цукер Цукерман....отвратителен евреин и комунис

17

Анонимен

преди 2 години

Кво може да излезе. След като СССР се саморазпадна под натиска на Западна Европа и Китай, САЩ попадна в ръцете на корпорациите и американския президент вече е представителна фигура. Тръмп се правеше на много отворен, но го накараха да си говори сам. А жужето е още по-пасивен фигурант, в Русия управлява олигархията. По-добре е да сме в ръцете на корпорациите, щото политиците като ако властта много бързо ще ви пратят като пушечно месо на някой фронт. Опичайте си акъла и мислете за децата си.

16

ББ

преди 2 години

Справедлив Свят!ЕС е страхотна идея,предават я политическите елити,зависими от офшорни,руснаци и...лицемерни ценности...Справедлив,Солидарен и Силен ЕС...кое осъществихте г-жо Меркел???

15

ББ

преди 2 години

а да за 30 години...закрихте над 1500 училища...ама гоУфове от 70 на миналия...дал бог...това е нечовешко...геноцид и безнаказани убийства...в 21 век в ЕС закриват училища...превръщат хора в...роби!!!кога газови г-жо Меркел???

14

ББ

преди 2 години

...и веселинчо...предпочитам да карам Форд Раптър пред...гоУфо,да се наслаждавам на слънцето в Маями пред турските и гръцките ви...от кога за селяците в българия гръцките села станаха ...чужбина бре...веселинчо...ще се изтепете по лошите ви пътища...злобни...бедни духом...лицемерие от всякъде

13

ББ

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860весели се веселинчо...с безбройните си акаунти и никове,ще умреш нещастно както и живееш...самотен и озлобен...китай е отговорен за убийствата на стотици милиони по света ни от създаденият от тях г-н Ковид,китай обяви световна биологическа война на Света ни...убиват децата ни безнаказано...отнемат Свободата ни безнаказано!...милиардите по света ни са убедени в това...лицемерните политици ни лъжат...и убиват...интереси!!!Бог да пази САЩ!

12

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

РУусия произвежда само бомби и "македонски нации". Китай призвежда Всичко, освен военна заплаха за света. Китайците са световни герои, защото Сразиха еврейският световен капитал. Обичам Ви, китайци!

11

Анонимен

преди 2 години

Англия пречеше на грабенето на американците. Те се освободиха от англичаните, за да заграбят цяла Америка, да ограбят Испания, Мексико, индианците.

10

Анонимен

преди 2 години

САЩ да върнат Тексас, Аризона и Ню Мексико на Мексико. Да върнат Западна Америука на индианците. Техни са само бившите английските колонии по Източното крайбрежие.

9

123

преди 2 години

Китай е 100 пъти по страшен от Русия, какво не му е ясно на професора

8

Анонимен

преди 2 години

Западните комунисти от САЩ ще борят свободната конкуренция.

7

Анонимен

преди 2 години

До 5 Току виж, САЩ и Русия се обеденят срещу Китай. Колко му е? Срещу Германия го направиха през ВСВ. Днес САЩ се страхува за господството си, а Русия за земите си. Ако това се случи, Европа също ще е в кюпа. Япония и Тайван са американски бази. По този начин Китай ще е обкръжен и без пазари за експортно ориентираната си икономика. Под въпрос остава Пътят на коприната, ама и него ще отрежат някак. Шах!

6

Анонимен

преди 2 години

Някак си само статии за останалата в сянка Русия пускат, засенчващият Китай хич го няма.

5

NB

преди 2 години

Най-големият враг и конкурент на САЩ е Китай, а не Русия!!Дали го разбират американците?

4

Анонимен

преди 2 години

Срещата ще премине ето така - единия дядка вика на другия "Ако обещаете повече да не ни хаквате системите, ние ви обещаваме повече да не ви подслушваме и санкционираме.

3

Анонимен

преди 2 години

praznuvat ubilei s zakasnenie, prosteno e na starite hora da sa po-bavnichki...