16

Дедо Пенс

преди 2 години

Пазете децата !!!!Те са бъдещето!!! От дъртаците-който оцелее

15

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо ваксите да ваксинират вече родените си деца, така ще прекъснат възпроизводството си

14

Анонимен

преди 2 години

Как е хавата, ковид психари и хипохиндрици? Вървят ли химикалите срещу кашлица? Първа игла, втора игла, може и херца да си нашиете,много помагала срещу уханска кихавица.

13

Анонимен

преди 2 години

Следват домашните кучета и котки!

12

Анонимен

преди 2 години

Всички, които плюят лекарите, да не са стъпили в болница!Знаем ви! И ще бъдете лекувани според думите си!

11

Анонимен

преди 2 години

Понеже възрастните егоисти, които са рискови, не се ваксинират от инат, дай да набодем децата, при които протича леко и ваксибацията не е оправдана! Децата ли ще пазят старците?

10

Stoyanov

преди 2 години

Какво значи съгласие от родител? Трябва съгласие от двамата родители , аз ако съм против а съпругата ми не и си даде съгласието без мое знание?

9

Анонимен

преди 2 години

Бързат защото изтърват сроковете ,с всеки изминал ден все повече хора се убеждават ,че ваксините са много коварни и отровни ,а в същото време епидемията изчезва като хрема приз лято и панически се опитват с манипулации да внушават страх от измамната пандемия.От два месеца агресивно говорят само за ваксинации при деца ,защото целта е стерилизация на милиарди във фертилна възраст.Продажните уж наши докторя лобират като бес-ни кучета на СЗО.

8

Анонимен

преди 2 години

На съгласните родители трябва да се гледа като на насилници

7

Анонимен

преди 2 години

Искаме, жените ми като раждат, да ни дават плацентата й!Имам рецепта за баклава с плацента!Който иска - ще му я споделя!И НИКАКВИ ВАКСИНИ! Искат едни пари да вземат за 5G мрежата и да ремонтират баките за кемтрейса!

6

Анонимен

преди 2 години

Ето как разбирам тази "гаранция". Ще информирам всеки лекар, даже може и декларацийка да му спретна за подписване. Ако при детето се случи сърдечно заболяване - и на него ще му се случи нещо със сърцето. Ако детето получи парализа - и той ще получи. И тн. Понеже са толкова безвредни и безопасни, не се съмнявам че всеки лекар ще подпише веднага. Нали е за доброто на всички?

5

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

700 000 СА ПОЛУЧИЛИ ВТОРА ДОЗА НО КОЛКО СА ЖИВИ ОТ ТЯХ

4

Анонимен

преди 2 години

"Гаранция за безопасност на ваксината идва от производители, педиатри и медици" - тоест, като получи детето възпаление на сърцето, какво правим? Да им извадя техните ли, за "гаранцията"? Нещо не разбирам идеята с "гаранция" на нещо, което в първия месец приложение в САЩ предизвика 790 миокардита и перикардита при децата. Наистина не разбирам СЛЕПИ И ГЛУХИ ЛИ СА половината хора??

3

Гроби Таласомо

преди 2 години

Неистово желание на некви си, да ни боцкат просто щото са много дълбоко загрижени за нас, загрижени, ама без да ни дават паре с торби;))), щото аз така я разбирам грижата;))) другото е пунта-мара. Паре не дават, а сакат на боцат? Вервате ли, че българинът е глъв?:))) Я си забийте иглите във вашите за.дници и бъдете таралежи!;)))

2

Анонимен

преди 2 години

Чудовища. И това ЗА НИЩО.

1

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Браво...И на децата посегнахте.Бог ще ви съди създания аддови!