78

ботокса

преди 2 месеца

Защо ми триете коментарите? Дано да не останат ваксини за децата ви!

77

ботокса

преди 2 месеца

Харесвам това.

76

Хахаха

преди 3 месеца

Айде чaлгаpи, давайте по-бързо съгласие та да се отървем от вас и отрочетата ви веднъж за винаги.Оня ден в двора на едно училище гледам някви джeндъp плазмодии неуспешно се опитваха да играят с топка под извивките на мазни кючеци пуснати на портативна колонка.Жалка история ..

75

Анонимен

преди 3 месеца

И децата включват в този ужасен експеримент. Долни гадове, Да гниете всички до един

74

Анонимен

преди 3 месеца

Хахахахаха! Дали нормалния родител ще даде детето си да правят опити с него? Ще е същото. Не повече от 5 процента от всички деца ще се имунизират. Доказано е ,че лудоста е семейна при Ковид. Един да не е в ред с главата и да вярва на тази простотия, то и останалите ги прихваща.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Не се изненадвам на казаното - от председател на ваксинационен щаб. 3 противоречащи мисли в 4 изричения. Толкова може, толкова мисли. Той също се надява да намаже - повече бройка, повече дял за него. Жалко поколение от набедени професори, които за един нов джип, или да си построят вила на село, са готови да продадат бъдещето на България. За много малко са започнали да ср продават тия.

72

Анонимен

преди 3 месеца

"Гаранция за безопасност на ваксината идва от производители, педиатри, медици". Що за становище е това и то от устата на професор ? Каква гаранция може да ми даде например един педиатър за нещо, което не разбира. Или пък медиците ли са експерти по експериментални препарати ? По отношение на производители - първо няма такова нещо като гаранция, не и в писмен вид, има листовка с особености. Второ, какво догатваш, че ще ти кажат тези, които очакват милиарди приход от продукта си ? Истината ли ?

71

Анонимен

преди 3 месеца

А бре в Румъния дават по три кебапа ,тук валчер 50 лв ,леле ние сме по добре че ще бием ментета

70

Анонимен

преди 3 месеца

Има ли родител, който ще ваксинира детето си? Тия в здравното сериозно ли вярват, че има такива родители?

69

Анонимен

преди 3 месеца

Американски лекари предупредиха, че това е престъпление. Страничния ефект при децата е възпаление на сърцето. В САЩ са регистрирани 73 случая, от началото на ваксинацията върху деца. Вижте CNN от преди 4 дни. Имаше голямо интервю по темата! Не знам кой *** в БГ се е съгласил с това? Искам името на уроците, дали съгласието си да бодат български деца с временно разрешен препарат, че и да искат родителя да носи отговорност за страничните ефекти!

68

Анонимен

преди 3 месеца

Института Пастьор са сериозни хора. Техните ваксини минават под какви ли не изпитвания. Някой да ви е искал съгласие за ваксините им? Не, нали? Те поемат пълна отговорност за всичко, което се случва, освен това имат пълни разрешителни след направени всички етапи на клинични изпитвания. Никога Пастьор няма да унищожат репутацията си заради 1 ваксина, която е временна и е кьор фишек, който не се знае дали действа и колко време! А на деца никога няма да посегнат с временно разрешена ваксина.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Господ да ви убие всичките, дето посятате на децата!

66

LOL

преди 3 месеца

Педиатри и медици давали гаранция БухахахахахахахахахахаДайте имена, моля!

65

Анонимен

преди 3 месеца

бреййййй днеска това е десетата статия за ваксините, пак се развилняха с рекламата. Явно бай Брадър ги е навикал.

64

Анонимен

преди 3 месеца

А докторите ще си ваксинират ли децата. Кунчев внупетата и Мутафчийски внучето, Боко неговите, *** такива

63

беееее-е-е-е-е-е-е

преди 3 месеца

Значи хем имало гаранция за ваксината от "производители, педиатри и медици", хем "отклонения" се случвали. То не ми било гаранция, а най-ми било руска рулетка. И кои педиатри и медици дават гаранция? Каква? Писмена ли? Срещу обезщетение ли? Или как?

62

Анонимен

преди 3 месеца

Ако някой псевдо медицинско лице направи тая безумуца задължителна или ми бутне детето , ще го режа част по част докато спре да мърда!

61

Анонимен

преди 3 месеца

И аз това се питам защо института Пастьор който е корифей във ваксините още няма разработена такава Явно не е толкова лесно изработването на безопасна ваксина

60

Анонимен

преди 3 месеца

Не беше ли поне малко от малко морално да дочакате да завърши трета и четвърта фаза на изпитванията през януари 2023та година, както е записано на сайта на производителите, преди да посегнете на децата? А уррроди нещастни????

59

Не!

преди 3 месеца

Защо в заглавието фигурира "нужно е съгласието на родител", това не се ли подразбира? Да не би някой да си е помислял да ваксинира деца принудително?