43

о. Белене

преди 1 година

Няма човек, няма проблем.

42

Анонимен

преди 1 година

Още преди 2 години Вова им го каза пред американски журналисти:Ако искахме да неутрализираме някой вие(САЩ) нямаше й да разберете. Новичоци , глупости на таркалета ..от някой сейф в МИ- 5 или ЦРУ го изкараха. Къде е Сергей Скрипал ?Всички не сме го виждали ,не сме го и чували.А отровата толкова силна че не го убива .Ако въобще такова нещо имаше или беше постановка в медиите.А Навални ,уж отровен, пък се спасил,правил клипчета в Ютюб срещу Русия казал че там е лошо а се оставил да го заловят

41

Мими Костова

преди 1 година

Путин е голям политик, добър човек защитник на семейните ценности

40

Бай Петко

преди 1 година

Ама тва кгб много смотано веНемогат един да натровят като хората и остават само уликиДа бяха платили на бай ариф от столюпеново

39

Само питам.

преди 1 година

А имате ли обичай да обивате когото и да не било?!?

38

Навални,Скрипал и др

преди 1 година

Сериозно ли?

37

blok

преди 1 година

Е, нямате обичай. То си е Закон! Ваште обичаи са да сте в нетрезво състояние и вечните пренебрегнати и ощипани булки. Това да си *** и да вярваш на Съветски или Руски политик си е призвание.

36

Анонимен

преди 1 година

Изпечен лъжец, добре са го учили в КГБ да не му мигва окото когато лъже.

35

КГБ

преди 1 година

В СССР, такива неща не се случват.

34

Бледия молец

преди 1 година

Кой поръча убийството на Сергей и Юлия Скрипал с новичок, кой уби Литвиненко с полоний, кой уби Политковска навръх рождения си ден, кой уби Немцов под стените на Кремъл, кой прати Навални в Гулаг. Има човек има проблем.

33

путIN!

преди 1 година

Милия, явно водката днес му е дошла повече!!!

32

Анонимен

преди 1 година

Обичай, разбира се, нямате.....нито пък е навик....Но инстинктите са налице.Такава е природата на властта. Неизбежно е, иначе падаш, друг те сменя, и нищо не значи някаква си личност.

31

Анонимен

преди 1 година

Смешки!

30

Анонимен

преди 1 година

Диаметрално цивилизацията се е разделила на различни модели далеч назад в исторически план. За нас, най близко до евентуално разбиране на разликите е осъзнаването на това, какъв е модела на империята (например Византия ) и контрапункта Българската държава в съответния период. Вековете се сменят, центровете също, но металния модел поведение се запазва.Останалото е пропаганда, добър-лош, която времето ще размине, но базовите модели са проследими от древни времена, та до днешния ден.

29

Иво

преди 1 година

Намирате ли разлика в приказките на Путин ,Радев и радевци?Аз не. Всички са еднакво нагли и мошеници 1:1

28

Светозар

преди 1 година

Интересно, дали Путин сам си вярва, на това което говори ?

27

Някой

преди 1 година

Така и не се разбра, в немската болница ли отровиха Навални, или той сам се отрови ? Три западни лаборатории доказаха, че е новичик! Откъде Путин знае , че не са го тровили, като той отказа всякакви разследвания ?За масовите убийства в Катин чакахме 50 години да си признаят! За тези колко ще чакаме?

26

Анонимен

преди 1 година

Нямаме обичай, но често го правим

25

бай ганю

преди 1 година

че кой е твърдил нещо за обичай във всички убийства и опити за убийства които е естественно кремъл да отрича до край? никой не е определил този тип атаки и действия като обичай. путин е като боко ти го питаш едно а той ти говори каквото на него му допада.колко нелепо по детски отрича след всички разследвания и доказателства че нямало такива. може да манипулира собственния си народ но на международно ниво и като прозрачен гол цар през който всички виждат очевадното

24

Анонимен

преди 1 година

... достатъчно е да намажат дръжката на вратата със Новичок