56

Онуфри

преди 2 години

Защото се замълчава за кланетата предшестващи това от Серебреница, защо никъде не се говори за Насер Олич и неговите отряди? Това е двоен аршин. Не оправдавам Младич, но е редно и Олич да бъде съден, а не да живее свободно и охолно и да е уважаван бизнесмен в Босна.

55

Анонимен

преди 2 години

Манипулация: Оказа се че не е "Обесената жена" а "Обесилата се жена".

54

Перун

преди 2 години

До АнонименАко гледаме исторически, земите не са християнски, а езически - предлагам да *** всички християни и мюсулмани и да се върнем към Богинята майка. Гений.

53

Анонимен

преди 2 години

Сърбите са си генетични убийци и психопати. Ако не беше решителната им намеса в битката при Никопол на страната на Баязид, в Европа никога нямаше да има ислям!

52

Анонимен

преди 2 години

Тази история е заложена отдавна като бомба от турците. Те са тези, които подменят самосъзнанието на местните с ислямско, а не обратното. В този смисъл земите са си християнски, респ. сръбски, каквито са били винаги. Дори и да е имало нещо вярно в убийството на бошняци, то е само капка в сравнение с 500 годишния терор и изтребление над християните на Балканите. Който не си чисти градинката навреме от плевели, един ден плевелите го задушават.

51

Анонимен

преди 2 години

"Изглежда нетърпимо, че не трябва да знаем името и историята й."------------------------------Нетърпимо е само за бездарни джурналя търсещи с какво да си запълнят колонките.

50

ina

преди 2 години

До SSХайде да не сравняваме Ботев и Левски с масови убийци и психопати. Поне нещо свято да остане. Не ми е известно Ботев да е екзекутирал деца и да е изнасилвал жени.

49

ууууу

преди 2 години

АФторе,що не напишеш за избитите стотици хиляди,ако не и милиони мирни сирийски граждани от "демократичните въстанически сили" съставени от криминални престъпници и въоръжени от тия дето реват за обесената?

48

Цариброджанин

преди 2 години

В България както чета по сайтовете е пълно с национални предатели-сърбомани!

47

Az

преди 2 години

Преди тези събития, босненските сили избиват около 3500 сърби в района на Сребреница. След това си го получават с лихвите. Те тръгнаха първи на война, те я предизвикаха, после олеле майко, бият ме ! Малко ги биха.

46

Анонимен

преди 2 години

Имаше и муджехедини женени за босненки. Зверства и от двете страни. На война като на война.

45

Некъф

преди 2 години

Обесила се без да помисли за децата си и искате от нас съжаление. Да съжалавяме ги, но не тях, а децата им, че са имали такава майка!

44

SS

преди 2 години

ако не заколиш ти теб ще те заколят, въпрос на оцеляване. И винаги такива хора са смятани от своите за герои от чуждите за терористи. Съпоставка Ботев и Левски. Така че кой крив кой прав казват победителите, същото е и с Хитлер.... А по принцип всички са терористи избиват и изнасилват ама се правят на света вода... само един *** пример Виетнам... а те са стотици....

43

Турско робство

преди 2 години

По тамошните земи няма мюсюлманско население! Това население е преселено от Османската империя преди години, за да ПОДМЕНЯТ корените на хората и така да станат мюсюлмански земи! Къде беше ЗАПАДА когато беше БАТАШКОТО клане, къде беше ЗАПАДА когато Русия подкрепи България в борбата да се освободи от 500г робство??? Да ви кажа ли - Снабдяваше Османската империя с оръжия и висши военни кадри! Сега седнали да плачат за османската империя!

42

полковник Колев

преди 2 години

Айде стига моля с лъжите и фалшивата пропаганда!?...

41

Чебурашка

преди 2 години

Руските петоколонници винаги са били и сърбомани. А сърбите трябва да се радват, че Войводина все още е тяхна.

40

Анонимен

преди 2 години

Елементарна пропаганда в либерастки ревлив стил - имаме едни безкрайно зли хора, а от другата страна ни се представят едни безкрайно добри мъченици, типичен сценарии на евтина холивудска боза. Твърде захаросана история за да е истина, пълна липса на обектиност.

39

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 51 ....Нищо не бива да се забравя, но АЗ предпочитам да следвам завета на ЛЕВСКИ !!!

38

ДДРОнег

преди 2 години

"Трудно е да се разбере, че Европа е позволила тези престъпления и цялото това зло да се случат в Босна през 90-те години. И е трудно да се повярва, че Европа и светът са научили уроци от босненската трагедия."..............................Не е трудно, ЕС отдавна проявява двоен стандарт !!!

37

Анонимен

преди 2 години

А почти хилядолетния геноцид над християнските народи на Балканите от отоманците да го забравим ли? Да забравим ли отношението на Дизраели, Чърчил и други англосакси, презиращи българите? Да забравим ли Батак? Арменците и те ли да забравят?