37

Анонимен

преди 2 години

Хе .на мутренските хотели им трябвало помощ,явно Борисов им даваше ,но сега няма вирус няма пачки ,гледаме мачовете в ЕС къде е вируса по стадионите да видяхте маска или разстояние ,така че печелбари запрятайте ръкави и работете ,не сте ли нахални милионери хора да търсите държавни пари

36

Анонимен

преди 2 години

stachka, stachka, stachka...oh, patrioti, oh kef ;-)))

35

Аз

преди 2 години

И аз искам.ама тия хотелиерски услуги са си лично техен проблем,да си затварят хотелите,аз ли трябва да им плащам,че хотела им не работи.ай сектир.

34

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

Ще ревьт - ще им дават, пак ще ревьт - пак ще им дават, и вие да сте, ще ревете и ще ви дават от данъците ни.Европейска държава не се строи с хотели и ресторанти, но какво е нормално/европейско в бегето?!Септември ще бъде Май, светло бъдеще - нанай!Нали съборихте старата държава, сега кво се карате?!Ами хитреците нарочно ви пратиха да скачате...

33

Анонимен

преди 2 години

Няма никакви ограничения за бизнеса им, няма пандемия, намалиха им ДДС ,намалиха им концесионни такси,Е какво искате бе мутрагени , насила туристи да ви кара държавата и пари да ви дава?Май най-боре е да дойдат БАГЕРИТЕ.

32

ала бала

преди 2 години

Нищо да не им се дава на тези мутри пове4е,4е аман от тях и тяхния измислен туризъм.?те помагат на мутрите-ми нали Боко им помогна онзи ден,сега пак ли ревът.А на обикновенните хора които работят на то4но такива мутри за по 800 лв на месец кой и кога 6те помогне.Ми с тези помощи които полу4ават измислените ни хотелиери и ресторантиори мутри и тези заплати от по 800-1000 лв за 3 месеца в годината които дават той този персонал дето наемат без пари им излиза ,а дори са на плюс.Помощи ли-*** за тях

31

Анонимен

преди 2 години

Този бранш се нуждае от тотални реформи, а не от помощи ! Не заслужават и 1 стотинка. Да се реформират, а тия които не могат - да си търсят работа. Само с кревати и чадъри по плажа и салати за по 20 лв не става !

30

после до Май

преди 2 години

Кой ги кара хотел до хотел да строят , нямаше мутра без хотел и няколко заведения .И сега си е така .

29

Анонимен

преди 2 години

А държавата какво е виновна, че сезонът е къс, че да трябва да плаща?

28

,

преди 2 години

и наглеците! А самоосигуряващите се били маргинали, една стотинка не получиха от държавата. Една стотинка! Тези мързеливци в разгара на сезона пак помощ искат. Ами те и зимата ще искат, защото е зима, и пролетта, защото е пролет, и лятото, защото вали.

27

Анонимен

преди 2 години

Никаква помощ от парите на българските данъкоплатци. Българите много ясно и точно показват какво мислят за българските хотели - опашките са за ГКПП Кулата. Какви са тези измислици, че ликвидността им идвала с 60 дена закъснение. Нали за това всяка компания има оборотни средства и кредитна линия към банката. Ако нямат оборотни средства и ако банката им няма доверие, че няма да фалират, нека да фалират, да продадат хотела и нови по-компетентни хора да поемат управлението. Това е капитализма.

26

Лошо беше да

преди 2 години

Навремето Бай Тошо беше прос затова строеше заводи за милиарди левове. А сега децата на тия дето го свалиха са много умни и строят хотели и подпорни стени в заграбени държавни терени. Пък вие се чудете защо България е най бедната държава. Чакайте още 30 години да ви оправят разни герои и дойдат "чуждите инвеститори" и богатите туристи да ви дават купища пари щото сте много убави. хахахах

25

Анонимен

преди 2 години

ако и тая временната държава клекне и им даде пак подаръци на "горките" претъпкани ресторанти и хотели значи всички са на геп,бсп,мая,радев,и тн олигарси еднакви !

24

Анонимен

преди 2 години

А те пискат,обаче какво праявят?Ами яха шефа джипката и на Гърция на вилата.Тук персонала уж работи,а той иска от държавата за да им плаща заплатите.Куче влачи рейс!

23

Анонимен

преди 2 години

Вахти и наглеците... кат не им върви бизнеса да одат с мотиките...вах...И като им гледам звездните цени по менютата... никво стъпване. Чудя се кои балъци въобще ходят да дадат по 50 лв за салатка и чаша вино. Бойкот!!!

22

Анонимен

преди 2 години

а нещо друго?

21

Анонимен

преди 2 години

Значи на дребните фирми с оборот под 30 000лв и на самоосигуряващите се една стотинка не даде държавата,а осигуровките,данъците и вноските за заеми си вървят!А тия,дето все пак получиха по нещо,искат още?!Е ЩО ЗА НАГЛОСТ Е ТОВА?!Министър Горанов нарече всички дребни семейни фирми и самоосигуряващи се МАРГИНАЛИ!Стотинка не даде!НИЩО!

20

Анонимен

преди 2 години

Нагли , нахални и мързеливи. И аз искам някой да ми даде пари без да работя , но няма.

19

Анонимен

преди 2 години

Стига вече! Цените в тавана, качество под нулата, а когато работехте без затваряне намалихте ли цените? По курортите цените са за европейски заплати. Нещо ми писна да чета за вашия бизнес.

18

Анонимен

преди 2 години

В Пловдид в Лудата пица - една пица, две салати и три бири 55лв. Знаете ли кога ще отида там пак - никога...