114

Инкогнито

преди 2 години

Гледам колко прости изказвания има. Вярно Бойко казваше че разполагаме с лош умствен материал.

113

Ей психясал гад

преди 2 години

скрий се в герберската мафиотска дупка, и стига си тровил ефирното пространство с глупотевини. Всички сте позор и срам за България!!!

112

Анонимен

преди 2 години

Близнашки или говорителя на червената мафия тип комунисти пак дрънка небивалици. Или си мисли че всички са с по две мозъчни клетки както е техният електорат БСП,ДПС и сега ИМА ТАКЪВ ЧОБАН...

111

Червени глупотевини

преди 2 години

ПРОМЯНА ---НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА , ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА ДЪРЖАВНА И ОБЩИНСКА, СОБСТВЕНОСТ...КОЯТО Е ИДЕАЛНАТА СРЕДА ЗА ХРАНА И РАЗВИТИЕ НА КОРУПЦИЯТА! ...ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ВЪРХУШКА ---СЕ ХРАНИ И ПАРАЗИТИРА , ВЪРХУ ТАЗИ СОБСТВЕНОСТ И ПЕЧАЛБИТЕ ОТ НЕЯ!---БКП , БСП , ГЕРБ И Т.Н.....ЕДИНСТВЕНО МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА "МЕСИИ" И ДА РАЗДАВАТ ПАРИТЕ НА НАРОДА , НА ТЕХНИТЕ ПОСЛУШНИЦИ И ПАРТИЙНИ ПРИБЛИЖЕНИ!----РАЗЛИКАТА Е --НИКАКВА!ИЗХОДА Е - ТОТАЛНА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ , КАТО В САЩ И ЗАП. ЕВРОПА!

110

БГ Гражданин

преди 2 години

ЛАЙ НАШ КИ

109

ПЕЙКОВСКИ

преди 2 години

И ся кво - няма да си правим бизнеса ли? Мама за какво е печелила от тотото?Я да си гледате работата, когато работите за Нас!

108

Анонимен

преди 2 години

Приятел 75 %от крадливия герб са били от БКП и БСП ))

107

помнещ

преди 2 години

Този Герберски подръжник,другарят БИВШ КОМУНИСТ,КАКЪВТО Е И др БОРИСОВ.В ДЪН ЗЕМЯ ДА СЕ СКРИЕ!!! Маааа му и продажник комунистически АЗ!-:((( Нямаш ли срама бе Гербедраст Бойкофил?! Групировката ГЕРБ е мъртвец отдавна бре ДРУГАРЮ!!!

106

Ветропоказател

преди 2 години

Въпреки че професора по БКП Близнашки има опит от десетилетия да ближе правилните..., то този път леко се е объркал и като се опита да се преориентира, ще е късно.

105

Анонимен

преди 2 години

Близнашки точно дефинира проблема на олигархията. Тя реши, че не дължи нищо на държавата. А точно това започна да решава специализираната прокуратура. За в бъдеще ще е ясно, че който иска да борави с пари, през държавни програми, ще трябва да работи и за държавата. Това укриване на данъци, подкупване на агенции, за отклоняване на задължения към държавата и др. подобни схеми, са неприемливи. Естествено като начало са най големите калпазани, тип Арабаджиеви, Стайков, Банев, Божков и подобни.

104

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КОГАТО ДОБРОТО ПРАСЕ БЛИЗНАШКИ ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КАТО ВЕЛИК "КОНСТИТУЦИОНАЛИСТ", РАЗПОРЕЖДАЙКИ СЕ НЕПРАВОМЕРНО С ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ С ХРАМ ПАМЕТНИК "АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ", ТАКА И СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРОТО ПРАСЕ БЛИЗНАШКИ-ИЗГНИЛАТА ОПОРА НА ОЩЕ ПО-ИЗГНИЛИЯТ ГЕРБ - ИЗСТРЕЛВА (НЕ КАТО АМУР) ОТРОВНИТЕ СИ СТРЕЛИЧКИ СРЕЩУ ОПОНЕНТИТЕ НА ГЕРБ, НЕРАЗБРАЛ ДИАЛЕКТИКАТА, ЧЕ МАЛКИТЕ КОЛИЧЕСТВЕННИ НАТРУПВАНИЯ ДОВЕДОХА ДО КАЧЕСТВЕННО НОВИЯТ ПРОЦЕС, КОЙТО КАТО МОЩЕН ПОТОК ОТНЕСЕ ГРАБЛИВАТА ИДИЛИЯ ГЕРБ.

103

лъже

преди 2 години

Само дето протестите в Румъния бяха в нейна подкрепа, защото разследваше високоставени служители на социалистическата им партия, която я махна.

102

ПроСоТо

преди 2 години

бре,пустия му лоясал "Бл и ЗАШКИ"!!!..Какво иска да ни внуши?..-Че Кьовеши "СИ ПАДА ПО КАСКЕТЯ" и нема да го пипне?!..Аз тоя отдавна не го слушам..Само ,когато "заговори",ЕДИНСТВЕНО гледам как тройната му гуша и петорните му бузи се тресат..Ако некой вижда и чува нещо друго в кълченето му,то...има от мен едно "Аферим,брато,ашколсун!"..

101

Анонимен

преди 2 години

Главният прокурор - Каскета да си ходи....................никой не го иска..........дебелата *** Делян Пеевски съшо да се маха и в затвора , той е ортак на Гешев!!

100

Илиев

преди 2 години

Тих,кротък,охранен,винаги върви с вятъра и силните на деня,това е чудото,което никога по никакъв начин не засяга олигархът,който натика държавата ни в пропастта на най бедните народи,които вече рядко се намират дори на континента Африка.

99

Анонимен

преди 2 години

Дебелата *** псевдопрофесора Близнашки да не коментира ...............никой не му иска мнението!!!

98

Анонимен

преди 2 години

Само у нас е нормално прокурор да казва шефе на премиер.В нормалните държави прокурорите не са зависими от политиците.Не е нормално европейския прокурор да се среща с политици,без значение дали това е президент или премиер.Прокуратурата се занимава с престъпленията.Професоре не подвеждайте Българския Народ.Струва ми се ,че сте политически зависим.

97

Напълно очаквано

преди 2 години

Очаквах да гракнат срещу проф. Близнашки, тези от безпринципната червено-розово-жълта коалиция не могат да търпят някой да има собствено мнение и да си го защитава!

96

ХорхеИгнасиоПловдив

преди 2 години

На депесарско ***само гербаво *** може да се кефи.

95

Май

преди 2 години

Бедните протестъри пак ще хвърлят храната по хората...