13

Анонимен

преди 2 години

Защо изтрихте коментара на човека? Прав е. И ако уволнените не са зйвели дела за клевета то наистина губят едни доста добри пари. Отделно, че просто сами се отказват от възможността да получат справедливост.

12

Кутевче

преди 2 години

"Честни" избори за нашите хора.....че много огладняхме и озверяхме.

11

Анонимен

преди 2 години

По думите му няма как да се направи промяната, която искаме, ако не се направят промени навсякъде.--До ЦЕЛИЯ СВЯТ Червени В БЪЛГАРИЯ мислят че това е начина да спечелят Изборите---това интервю трабва да се архивира записвам го

10

123

преди 2 години

Следва лавина от заведени дела, заради незаконните уволнения. И всички ще бъдат спечелени от потърпевшите. Лошото е, че на тези хора ще се платят много пари, пак от нашия джоб.

9

иванов

преди 2 години

Затова е необходима ревизия на целия архив от преписки и сигнали до Прокуратурата от времето на Иван Татарчев и до днес!!! Ще видите , колко престъпления са прикрити!!!

8

Иван

преди 2 години

Защо не виждам коментар за машините за гласуване? Да приемем че извор на правда и надежност?? Защо в Европа са рядкост??? Най важния въпрос - защо да купуваш Вот, когато можеш да го обработиш както ти харесва!?!?!?

7

А пък на мен ми

преди 2 години

прозвуча все едно казва- Уволненията бяха за да сложим наши хора и да можем да манипулираме вота, защото друг начин да спечелят червените, няма.Ама после ще се срещнете с народната любов по площадите. И говоря за народ, а не няколко стотин протестъра, на които се плащаше (-:

6

Майора

преди 2 години

Абе Кутев , не ГЕРБ , авие и новото ОФ готвите манипулация на изборите! Вашето отровно трио Рашков , Минеков и Кацаров се надпреварва кпй да спечели конкутса и "изчегърта"повече хора на ГЕРБ, независимо че има и такива , които са експерти , а не членове на партията!И в стремежа си за това дори гоните хора , изнесли битката с вируса!Мислите се за вечни , но още не е пткрито хапче за вечен живот!

5

НК, клевета?

преди 2 години

Мале, как ще ви подпукат в съдилищата... Изказване в стил "уволнихме ги защото са престъпници" е крайно глупаво, но май както нямате икономисти така и юристи си нямате, или просто не са особено кадърни

4

Анонимен

преди 2 години

Не съществува обща точка по която всички ще сме съгласни. Заради това по дефиниция 'политик' означава 'популист' и оттам лъжец, измамник, крадец.

3

Мутра

преди 2 години

Мутра си ти бе пезевегин.идват честни избори.разбягахте се като въшки да пиете човешка кръв.край.

2

Bluf

преди 2 години

И добре ако резултатите на изборите са почти същите ше върнем ли хората на които сте уволнили, тъй като ще стане явно че нямат нищо общо с резултата?

1

Анонимен

преди 2 години

Червените Мутри се Гласят да Маниполират Изборите