64

Анонимен

преди 2 години

До: номер 63 А по време на борисовата мафия колко убийства станаха? А колко самоубийства? А колко народ се самозапалиха или скочиха от балкони? А сега кажи след като падна Борисов, колко самозапалили се има и колко скочили от високо?

63

Анонимен

преди 2 години

Осем истрела и нито един в целтта, това е газов пистолет, друго обяснение няма. Тая чалга обърка младежите, само текстове за вечно мой, вечно твоя, или тя ще пати, ако го *** на бати. Сега всички младежи мислят за момичетата си като за собственост, а всички момичета мечтаят да имат гадже, корумпиран полицай.Стига да не приемаш всичко лично, нещата ще се оправят, има куп прекрасни емоции

62

Анонимен

преди 2 години

До: номер 65 И аз помня по времето на соца един комшия уби младо момче и рани майка му. Лично го познавам. Историята е лична драма. Дъщерята на комшията се запознала във влака с момчето. Добре ама той много напорист, изнасилил я. Тя забременяла, и той дошъл с майка му с искане да се оженят. А комшията железничар и военен. Кипва му, вади пистолет и гърми. Излежа ги. Иначе много кротък човек, на мравката път прави!

61

sss

преди 2 години

Сега да го опънат в някой затвор...Следващия път като извади да стреля да му се разпулсира д...

60

до честито Радев!

преди 2 години

хаха, опорките за днес. Мале мале при Баце кво спокойствие беше, чак да ти се доплаче за тез благи времена.

59

До бай Иван

преди 2 години

На доста години съм и вече ми се губят цифри и дати, но помня, че по времето на социализЪма един беше изпозастрелял сумалък народ пак в Студентски град. И ги беше улучил, празно немаше. Не кат тоя аматьор от 8 куршума нито едно попадение.

58

ФАКТ

преди 2 години

Сина на фигуранта се забавлява, избирателите също!!!

57

честито Радев!

преди 2 години

Така е по времето на Радевата хунта, стрелби, убийства, хаос.

56

Анонимен

преди 2 години

Типичен представител на младежкото ГЕРБ!Е такива са всичките като вожда си!Оня направо в месокомбината ги кара...

55

Анонимен

преди 2 години

Красиво-млад!!!!!Привърженик на Славчо, а сърцето си носи лика на Мая Костинбродска. Сега ще го пуснат щото ГЕРБ са виновни, че е убил човек.

54

Анонимен

преди 2 години

Му врътнем два шамара ще се опикае!Ама пистолет вади.....дриш льо!

53

Анонимен

преди 2 години

Младите хора са все по-неадекватни и живеещи във филма, които са си изтеглили вчера, плюс пари от мама и тати и университет за диплома, където вкичко е пародия и затова Студентски град е пълен с кръчми и дискотеки, това въобще не е университетско средище. Живота не е филма, а ОТГОВОРНОСТ.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37Не, това е някой от мутри вън-вътре, или от привържениците на Чалгаря, който съсипа 2 поколения българи с мутренско-чалгарските си песни и тъпотии...Ефекта е видим. Горко на България.

51

Анонимен

преди 2 години

Момичето убито ли е ? Щото от статията се разбира, че произвел 8 изтрела, не се споменава дали я е убил като куче :( Има много лоши момчета и момичета, но такова им е възпитанието, тоест никакво :(

50

Анонимен

преди 2 години

Какво прави тази така наречена жена сутринта в 3.55 минути на улицата. Раждала ли е или е пик...ла. Кой знае какви кервенски номера му е вървтяла а после се е изкарала жертва. Този пак добре че само я е заплашил че оня на летището направо я напълни с облово. Жена на улицата в 4 часа сутринта на работа ли е била тръгнала. Първа смяна. Както нашите майки които ставаха в 5 часа за първа смяна и в 6 часа започваха работа. Тогава имаше заводи фабрики а сега има един по дебел която тая си го е търсила

49

Анонимен

преди 2 години

Може да е бегала на зиг-заг бе, що се заяждате с момчето! Тая не е играла чесно!

48

АнонимеН

преди 2 години

В 4 ЧАСА СУТРИНТА СА БИЛИ ЗАЕДНО !! 100% Я Е ОПЪВАЛ, НО ЯВНО НЕ МУ Е БИЛ ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМ ИЛИ РАБОТЕЩ, ЩОМ ТЯ МУ Е ОТКАЗАЛА ЗА НЕЩО!

47

Анонимен

преди 2 години

Махнаха казармата,затова става така.Я да го опънат 42 километра марш на скок с пълно бойно снаряжение да го видя дали като се уволни ще му се поглежда оръжие?!Да залегне на рубежа при стрелби,да му заглъхнат ушите за часове после и да се надиша на барутни пушеци и прах!Няма да помисли за желязото!!!!Само лигльовци растат и си мислят,че като имат пистолет и край!

46

баба Пена

преди 2 години

Още един за психиатрията. 3х2 лексотан и ще забрави къде е студенски град и пищова. Лечението е за период от цял живот

45

Анонимен

преди 2 години

До аааПреди тези които нямаха патлаци ги разкарваха из лагерите.От там малко се връщаха.