144

Тъй ли?

преди 2 години

В печата "битка за туристи", като идеш се чудят как да те изгонят, ама ако може да ти вземат парите.

143

Анонимен

преди 2 години

Намерих страхотна офета, вила на Равда за 800лв на вечер. Предполагам че е от онези, направени с евро пари и сега за да не стъпва никой цената е бомбастична. След 5г става лична и всичко е точно. Някой е намазал една вила на морето.

142

Варна

преди 2 години

До стар гларус 149 Къв гларус си ти бе, дърта комунистическа гарга... Спомен за цял живот му давало морето, ай сиктир... 2 месеца хубаво и после 10 месеца вятър и студ, а алчността си беше алчност и тогава, просто всичко беше мизерно , та и тя на фона на мизерията минаваше леко...

141

Анонимен

преди 2 години

Хотелите на герб се увеличават всеки сезон ,тоя Митов да каже кой ги държи )

140

Хемус

преди 2 години

Водата в морето е 18-19 градуса,но става за къпане!Влязох не ме стегна никъде!Даваите докато е бистра водата,че скоро идват горските хора да свалят кирта

139

Анонимен

преди 2 години

Няма по-ниски никъде. Проверих офертите за хотел в Мармарис където бях 2019г. За същия период тази година цената е 150 кинта нагоре.

138

Хемус

преди 2 години

Много обичам да се потъркам с ръчички до държавен и общински служител!Винаги има за какво!Най-вече,че са нагли

137

Анонимен

преди 2 години

Днес времето в Варна е прекрасно за плаж, 16 градуса и тук-там вали.

136

бургазлия

преди 2 години

Какво море? На плажа бели мечки се разхождат.

135

Lora

преди 2 години

Къде са примамливите оферти? Цените са ужвеличени на 50 %. Търсенете на Хотел ол инклузив ми даде ценa от 3700 лв за 5 нощувки в хотел в Обзор. Това за семейство с 2 деца. Кое му е примамливото. ТАзи година със българите, понеже не са васкинирани - ще останат ада почиват в България, за да не плащат PCR тестове за Гърция и Турция и наит ехотелиери са наточили голямата брадва

134

Супер

преди 2 години

Селяците по морето като ония от стария Несебър вият на умряло щото туристи няма и ще умрат от глад. С такова отношение това заслужават.

133

Анонимен

преди 2 години

при температури на въздуха и водата от 19 градуса ... колко да ти е спанетотова време съвсем се изпедепца

132

Мен

преди 2 години

Само не мога да разбера, що ревете тогава българите да ви спасяват бизнеса, като не искат шопи, не искате селяни и не знам си какви. Чакайте си организираните туристи с автобуси, дето знаят какво искат и си плащат. Аз против нямам. Що драматизирате?

131

Мен

преди 2 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРМа няма проблем, приемайте само чужденците. ААА оп то пък тях ги няма, еййй начи язък...

130

застраховка ЖИВОТ

преди 2 години

До сф: радвай се, че не получи наместване на кокЪлите...бонус към претенциите, които са нормални, но в нормална страна.

129

сф

преди 2 години

Миналата година по това време бях в командировка. Останах да преспя една вечер в хотел две звезди в Обзор. Пишман станах. В стаята, не дезинфектант, сапунче за 5 ст. нямаше. Отивам за 2 часа на плаж. Идва някъв и вика дай 10 лв. Защо ? Ами аз съм Данчо, тука всички ме знаят събирам по 10 лв.Вечеря с колега в кръчма. 2 бг. бири, 2 сафлида и 2 картофки- 95 лв. Гледам фиша - лъхнари 40 лв. за "Ретбул" Защо ? нама извинявай, няма по бира комплимент от завезението, а сръдни и псувни на изпроводяк..

128

Държав.Служител

преди 2 години

Моята семейна почивка е без пари, защото бизнеса и данъкоплатците ми плащат и заплатата и осигуровките и данъците и 36 -те брутни заплати ,които догодина прибирам и ще взема заедно с всички бонуси за дрехи и ядене ,които съм получавал в последните 36 години. В Несебър има база нашето министерство.Почивчица от Юли месец нататък Наздраве за бачкаторите и да си плащате по редовно данъците.

127

Анонимен

преди 2 години

хубаво е базата и обслужването да са на нивото на "примамливите" оферти, а не в пъти по-зле както честичко се случва. Иначе като се почне с тия платени новини, супер смешно почва да става.

126

битка за туристи

преди 2 години

От улиците не можем да ги съберем!

125

ченгетата

преди 2 години

Лесно си изкарваха надниците от доноси за нарушения!