15

Бацил

преди 2 години

Поредния ***, екостикерите ще му решат проблема с мръсния въздух. Това е една 100% лъжа и пак лъжа!

14

Анонимен

преди 2 години

Даже не и на 50, а може би даже и на всеки 30.

13

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден има убити хора по пътищата. Това не е нормално, разбира се , че трябват мерки, но май на никой не му пука. Замислете се, всеки познава човек загинал в катастрофа, млади хора остават инвалиди. Всеки бърза , а кото стане нещо лошо цъкаме с език. Не е фатално ако се кара и по-бавно, но съкън да не натиснем *** до край. Това скоро няма да се прави , хората просто сме гадни същества и това е.

12

Сата НАТО

преди 2 години

"Спящите полицаи" са вторите най-големи замърсители на въздуха. Първата причина са безумните "зебри" на всеки 50 м.

11

Анонимен

преди 2 години

"ще има оскъпяване с "едно кафе на месец" или около 50 ст. на месец повече." = 6 лв.и това е след като наскоро пак ги вдигнаха. Преди 3 месеца платих 40лв за тех преглед, значи отиваме към 50лв.Добре де аз съм с Еко6 ама защо виждам таралясници да пушат и даже не виждам пътя пред мен от тях. Ами изоставените коли пред блоковете? Ами паркираните с години коли из града? до нас има няколко такива и седят от поне година а може и повече.

10

Анонимен

преди 2 години

Без полигон са кръгла нула. Обаче полигони вече няма.

9

Анонимен

преди 2 години

Абе стикерите ли ще изчистят въздуха. Самоковската сеяндурка един път не изми улиците прахта която се вдига я дишат всички. По времето на бай Тошо всяка нощ се миеха улиците през лятото. И как тоя стикер ще ни спре да караме. Ще сложат милиционер до всеки шофьор ли. И какви са тези 10 часа. Нас по бай Тошово време ни чанчеха 3 месеца по пътищата и полигоните плюс си плащахме допълнително часове за практика и пак някои неможеха да карат. А сега направо се убиват. .

8

3

преди 2 години

Часовете са достатъчни и сега. Това , че карат бързо не означава , че са лоши водачи на МПС ! Те са безотговорни и подлежат санкции от закона , но не се изпълняват.

7

Анонимен

преди 2 години

Па лепнете си по един стикер да ви дойде чист въздух... ако със стикери се оправяха тия работи... ама поне пари ще вземете..

6

гост

преди 2 години

И що не с 20, или 50? Така и така се купуват книжките ...

5

У

преди 2 години

Това със стикерите отново доказва, че чиновникът си е чиновник и това е! Всеки който разбира от техника, знае че всяка кола може да се настрой за по-бедна смес, докато мине преглед и после пак да замърсява. Тези неща в по-развитите държави се следят в реално време и се търсят комплексни решения. Всяко спиране на светофар за 85сек, означава, че всички чакащи работят на ПрХод и пушат максимално. Т.е., по-добре е да се отпуши трафикът, а не да имаш стикер. Да се подобри общ. транспорт и др и др

4

qwe

преди 2 години

10 часа. С тях без тях все тая. Ефективни присъди на базата заснети с камера, и обществено полезен труд! Бързите и Яростните ще се научат да карат нормално по пътищата. И скъпи синчовци, вземете се организирайте, и вместо да се друсаате и убивате хора по пътищата, с част от откраднатите пари направете писти за състезания и там се доказвайте!Пътя не е място за това.

3

Да се разбира

преди 2 години

Идея: Увеличават цената на щофьорските курсове.

2

БСП&ИТН стадо

преди 2 години

още по 250 да лапнат браво на правителството на радеф-трифноф банда изпечени крадци с пликове и телефончета на бара.

1

Анонимен

преди 2 години

Цените увеличават, но дупките по пътищата не намаляват? Абсурдистан, само тук пътищата са на дупчени като швейцарско сирене, че и все повече пари вземат за тях. И какъв е смисълът от нови стикери, с новия им стикер таралясника ще замърсява по-малко ли?