9

Будалата

преди 2 години

Апа, Яксперти от НОИ изчисляват по нейкова математика висок прогнозен пенсионен стълб.

8

овцата Доли

преди 2 години

чакайте и се надявайте за пенсия бееедни ми съоборнички... всички ни овчарите се канят да евтаназират и загробят... язък ви за вноските и за мерака за пенсиониране и нищонеправене. кога за последно сте видели пенсионирана овца бееее

7

Фалираща Държава

преди 2 години

Бизнес ще си брои кюлчетата злато по Швейцарски трезори и банки.Хората ще умират и жесток мор ще настане и като Турско робство, поробените българи в мизерия ще изплащат векове натрупани дългове на богатирите ограбили държавата.

6

Анонимен

преди 2 години

До Държавата пред ФАЛИТ====***==== ЛЕКУВАЙ СЕ, човече!

5

Държавата пред ФАЛИТ

преди 2 години

Черни времена се задават ножа ще опре до кокала на повечето обикновени хора живеещи ден за ден. Може да се стигне и до там хората да почнат да се хранят с труповете на починалите както е било в Русия по време на втората световна война.

4

Тежка прокоба тегне

преди 2 години

Затишие пред буря сега летния сезон обикновените хора са по почивки и си харчат последните пари като за последно преди да умрат в тежката Зима, която се задава и икономическата криза, която смъртоносно ще похлопа на всяка врата.

3

Иде Виденов ден!

преди 2 години

Скок в данъци, сметки, такси опашки не за ваксини, а за купони за храна се очакват след есента още от тая години и жестока зима. Хората ще трябва да излизат с брадви, за да отсичат тръбите на топлофикация, за да се предпазят от дълго и високи сметки да парно.

2

Анонимен

преди 2 години

НОИ режат пенсиите защото са във фалит, а и няма пари за 60 по 40.

1

Анонимен

преди 2 години

Той сайта на НОИ не работи, какво остава за актуализираната справка ... Осен сайта и самото НОИ не работи ми се струва