44

Анонимен

преди 2 години

Каква е ползата да разпитваме толкова хора за тия прословути маски.С този голям ,,интерес,, към темата спокойно можеше да се проведе изследване за ползите от тях за предпазване от вирусни и бактериални инфекции.Виетнам има такива големи проучвания. Тук сме по- назад от майм уните.Всеки кандидат- депутат отива пред медиите и дрънка по въпроса най- безотговорно.То с такъв министър и с куха фуражка за прецедент друго не се и очаква.Тошкото Африкански съвсем няма представа за медицина.

43

Анонимен

преди 2 години

До ПитърМАЙ МОЗЪЧНИ ГЪНКИ ПРИ ТЕБ ЛИПСВАТ ЩОМ ПИШЕШ ПОДОБНИ ПРОСТАЩИНИ !

42

Питър

преди 2 години

Потърсете в нета Метод на Бутейко и ще видите, че по-малко кислород и повече въглероден двуокис в кръвта всъщност е много добре за вас. Докторът е още един от поредицата търсещи евтина слава БГ медици. Един от най-известните от тях - Чорбанов - лапна тръбата на обдишвателя, въпреки че имаше много силен естестен имунитет и стана малко по-тих след това

41

открихме

преди 2 години

топлата вода , ся остава да кажем и още по-очевадното - и противогазите затрудняват дишането

40

Анонимен

преди 2 години

едни от най-умните и ценни хора са хирурзите. Някои път при операции те носят маски по 12-15ч нонстоп ------////------- това са глупости.

39

Анонимен

преди 2 години

Хирургичните екипи ходят с маски, за да не им падне нещо от устата или лицето в разпрания пациент( оперативното поле). Маската не филтрира дъха. Само пази някой да не ви се изкашля отблизо в лицето - нещо, което никой не прави.

38

Анонимен

преди 2 години

НАЙ - ПОСЛЕ ЕДИН СВЕСТЕН ЛЕКАР ДА ОТРЕЧЕ ТЕЗИ *** МАСКИ !

37

Анонимен

преди 2 години

член 5 също е готин. Може да заголите рамото и да се откажете на 2 мм от иглата. :) ------/////-------- По добре не... За едните 10 лв дохтора ше се напраи на глух и ше те набоде.

36

Анонимен

преди 2 години

Всички маски долу забрана за всички ваксини и лекарства и маски стига с този фалшив вирус

35

Анонимен

преди 2 години

Кардиологът ще ви каже, че трябва да пиете аспирин профилактично за сърцето, да не се получават тромбози в кръвта ви. Гастроентерологът ще ви посъветва в никакъв случай да не пиете аспирин дълго време, защото така може да си докарате някоя язва или гастрит.И двамата ще бъдат прави! Но какво ще направите си е изцяло ваше решение. Никой лекар няма право да ви заповядва: "Носете маски!", или "Долу маските!"

34

Послушко

преди 2 години

Аз, ваксинираният Послушко Недомасленов, продължавам да нося маски с пълна вяра в СЗО-то, европата и техните некорумпирани славни учени, водещи световни капацитети, които се изказват по тв, медия и списания от брилянтност, а не защото е лобирано за тях, че да поддържат интереси. Недопустимо е да се осъмня в тях. Даже по 2 слагам и в колата когато съм - пак маска слагам. Маската е моята светиня, да мязам на куче - това е идеал.

33

Анонимен

преди 2 години

Аз почти не нося само в магазин, в болница работя, там при близък контакт слагам. То вече много време мина.

32

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Ху..Това обяснява защо има много хора, които подкрепят носенето на маски. Просто *** отите са много.

31

Анонимен

преди 2 години

Тук имаше едни хора, които всеки ден ни повтаряха, каквито и аргументи да извадим, че не трябва да вярваме на себе си, а на лекарите, защото ние сме неграмотни ***. Сега обаче същите запяват друга песен. Явно трябва да вярваме на лекарите, но само на правилните такива.

30

Анонимен

преди 2 години

До ВанкатаТи си гений, бе!! Щом лекарите носят маски, дай и ние да носим. В Папуа Нова Гвинея пък до скоро са яли хора. Дай и ние да почнем да ядем!

29

Анонимен

преди 2 години

Я,още един рзумен и честен доктор. Дано го чуят маскираните.

28

Ванката

преди 2 години

Айде стига глупости. Хирургичните екипи винаги са работели с маски, стоят с часове около операционната маса и досега няма задушил се хирург или анестезиолог.

27

правист

преди 2 години

Четете закона! Никой не може да ви принуди да се инжектирате. Конвенция от Овиедо Член 2 (Върховенство на човека) Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката. Имаме си права. А член 5 също е готин. Може да заголите рамото и да се откажете на 2 мм от иглата. :)

26

Ами

преди 2 години

Лично аз развих някаква психосоматика - слагам маска, вдишвам един, два пъти и повръщането е гарантирано. Не мога да го потисна и това е. Знам, знам че проблема е в главата, а не в маската, но просто е непреодолимо.

25

Факт

преди 2 години

Нося маска около 1 минута всеки ден( влизам да си поръчам шейк), и то под носът.