8

ЦИК

преди 2 години

ЦИК да вземе решение да се броят задължително хартиените отрязъци и какво да се прави при разминаване на данните от преброеното и посоченото в протокола от машината! ДА НЕ СИ ПРАВЯТ ОГЛУШКИ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БРОЕНЕ НА ХАРТИЕНИТЕ ОТРЯЗЪЦИ!

7

Цик

преди 2 години

Решихме хората с психични увреждания да гласуват за Слави! Хахахахаха Останалите по свой избор.

6

Българин

преди 2 години

ЦИК да кажат как ще гласуват онези 20%, които на 11 юли ще бъдат на отдавна резервирана почивка.

5

Анонимен

преди 2 години

лишиха ги от правото на глас, както и повечето възрастни хора които няма да се оправят с машините- показа го теста. Това и беше целта на бандата на радев и слави трифонов, да манипулират изборите (

4

Alb iv 11g f s xot.a

преди 2 години

Areee sffeeeeer mostri.,

3

xaxsas

преди 2 години

До Ясна работа - Надали. Не знам дали си спомняш, че наскоро имаше протести на хората с увреждания. До преди няколко години нямаше рампа за хора с увреждания дори в Парламента, а като я направиха я заключиха, "за да не се ползвала безразборно"..? :) Цитирам един инвалид: "Как ще сложат рампи, твърде малко сме и ние не решаваме избори." Ама като гледам има минимум от 10 заявления на секция: Може пък да е дошло времето на куците и сакатите. :)

2

Ясна работа

преди 2 години

Хората с увреждания ще гласуват за ГРОБ.

1

Анонимен

преди 2 години

С подвижна избирателна кутия или с подвижна машина? То е много лесно да се види кой как е гласувал понеже не са много хората, които ще се възползват от тази опция. Ще си дойдем на хартиеното гласуване... ама само където хвърлихте едни милиони за тези щайги с венецуелски подправки.