32

Анонимен

преди 2 години

Те вече нямат нужда от ядрено оръжие,вече си отглеждат вируси

31

Анонимен

преди 2 години

Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!!! Интересно е как ще накарат краварите да си го приберат у тях!!!

30

Анонимен

преди 2 години

41: кое му е точно войственото на Путин, че не разбрах.Ако не си разбрал, САЩ отпускат още един транш от военна помощ на Украйна от 150 млн. долара в техника. САЩ = въоръжават Украйна, защо? замисли се малко бе ***

29

Анонимен

преди 2 години

До 36: Напълно е възможно- Франция имат много "отвъдморски" територии, където могат да си преместят ракетите. Например Френска Гвиана, Реюнион, Майо, Карибите и т.н.Руснаците пък имат подводници и свръхзвукови бомбардировачи.

28

Анонимен

преди 2 години

НАТО да се пръждосва вече от Европа а? Много се застоя нещо тук!

27

nzb

преди 2 години

Освен САЩ, Русия и Китай ............име още две велики сили..........Франция и Великобритания.............и двете са ядрени държави!!Двете стари империи (Англия и Франция) изобщо не са за пренебрегване.........въпреки, че не са суперсили като САЩ, Русия и Китай!!!

26

до "българин&qu

преди 2 години

"Противо"ракетната система, по същество е и ракетна.

25

анализ

преди 2 години

Това е невъзможно, Франция е ядрена държава, единствената велика сила и членка на ЕС с ядрено оръжие...........Великобритания също има ядрено оръжия, но вече не е член на ЕС след Брекзита!Следователно в Европа ще има френско ядрено оръжия............франсетата едва ли биха се отказали от тях, освен това Франция разчита на ядрената енергия и има доста АЕЦ-ове!!

24

българин

преди 2 години

За ядрените ракети съм съгласен. За противоракетната отбранителна система - не!

23

Анонимен

преди 2 години

Тия се наведоха, че и приклекнаха, за да е по-удоно на Путин.

22

Най сигурно и

преди 2 години

без НАТО и без ракети в Европа! САЩ да си стоят зад океана, а не да джуркат из Европа! И до моята ограда да дойдат преднъпници и аз ще се въоръжа, няма да стоя като мека китка. Каквото повикало, това и отвърнало.

21

Анонимен

преди 2 години

ще клекнат най-накрая, вече не са в позицията на най-силния. разпадат е неизбежен, но ще дойде нещо много по-тиранично,пълната цифровизация ;)

20

Ужас

преди 2 години

Всички байдънясаха и се надпреварват да правят услуги на Путин!Дори и НАТО !

19

Анонимен

преди 2 години

Скаларното оръжие съществува...............то може да се използва за манипулиране на климата(предизвикване на земетресения и др.бедствия)..........както и за манипулиране на психиката на хората!!!

18

До Тоа па

преди 2 години

Скаларното оръжие е на базата на радиовълни...........прочети за системата HAARP!!!

17

ядрен физик

преди 2 години

Ядреното оръжие е само за паритет.............едва ли някой политик би го използвал, освен ако не е напълно луд.........Русия и САЩ имат най-много ядрени глави, това е ясно............но опасността би дошла по-скоро от някоя малка държава, а не от великите сили!

16

SS

преди 2 години

Няма да има ядрени ракети ! Но нищо не се говори за бомби,торпеда,снаряди,има дори създадени ядрени куршуми.Въпреки ,че това не го вярвам.При една ядрена война Европа първа ще стане на стъкло.Втори са Северна Америка,трети Азия.Но дори и при глобален ядрен конфликт живота на места ще оцелее.Някои части на Африка,Австралия,делтата на Амазонка.

15

.

преди 2 години

Договорите с НАТО и САЩ не струват дори колкото хартията, върху която са написани!

14

Гошо

преди 2 години

До Анонимен2 На иксиандер основната цел са системите ПВО, а не ядрен удар

13

Анонимен

преди 2 години

До ФактАре фантастиката ходи я гледай другаде, само да не станеш паралелно скаларен в плоската земя.