35

фърчило

преди 2 години

До Анонимен 20Ваксинираните може да ръсят протеини само ако имат пърхот. Само че е кератин, а не от вирус.

34

Супер

преди 2 години

Не смятам да се бутам между ваксинирани.

33

Иван

преди 2 години

Концентрацията на бавни антиваксъри в тези коментари is too damn high. Дали е възможно някой ит вас да ни цитира един документ за метода на действие на ваксините, който е прочел.

32

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече общувам с ваксърманяци, толкова повече се убеждавам че Бил Гейтс е прав.

31

Анонимен

преди 2 години

Американците глупави,евреите глупави франсетата глупави , швейцарците глупави, само ние сме най умните , че псуваме ваксините.

30

Анонимен професор

преди 2 години

До Анонимен лекар- лека нощ, колега. Личи си високата ви квалификация. Предимно по пълната ви незаинтересуваност към всичко извън пропагандата

29

Анонимен лекар

преди 2 години

Некомпетентност и невежество. Арогантност и простотии. Отказвам се да чета. Останете си със здраве

28

Анонимен

преди 2 години

До Леша - съжаление вече загубих за тестовите обекти, но имам съжаление към оцелелите, ще сме на бригади за заравяне всичките. Скапано.

27

Анонимен

преди 2 години

До До 24 И нищо не научи, за цялото това време... За ADE примерно. Можеше да ти спаси животеца брат. Но нали ви учат само за продавачи и рекламни агенти на мегафарма вече...

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен лекар - Ааа, така ли ти разказаха от телевизора. Затова ли в Австралия спряха тяхната вакса, понеже тестваните даваха положителен резултат за СПИН. Значи според теб си инжектирате нещо като спин, ама дано е временно.

25

До 24

преди 2 години

6 години медицина , 4 години специализация и още много имам да чета . Айде приятна вечер .

24

Анонимен лекар

преди 2 години

Към оня слабоумния. Ковид потиска имунитета, нещо като спин, ама временно. Затова имунитетът не е пълноценен след боледуване. Затова и подозират че е изкуствено създаден. Да си чел, че при ковид има левкопения и лимфоцитопения? Еми това е.

23

Леша

преди 2 години

До 23 - Да, и всички инжектирани (това не е ваксина) имат претоварен имунитет. Чакаме есента, но не искам да ревете и да очаквате съжаление!

22

до 23

преди 2 години

Само не чети нищо и не се информирай в никакъв случай! Всичко което ти трябва си научил вече от телевизора.

21

Анонимен

преди 2 години

Говорите глупости .Човек има лигавичен , кожен , хуморален и т.н.имунитет. Няма как ваксиниран да разпространява патогени ако има имунитет. Но това се учи дълги години в университета и клиничната практика . Коментаторите тук сте невероятни умници. Браво на гърците . Швейцария и Лихтенщайн 71% първа доза, но те не четат този форум за да знаят какъв апокалипсис ги очаква :)))

20

Анонимен

преди 2 години

Нормалните трябва да се пазят от ваксипрецаканите, понеже ония ръсят отвратителните си вирусни протеини. А ваксинаръганите трябва да се пазят от неваксаните, понеже вероятно при среща с вирус ще загинат от antibody dependent enhancement. Какво време да си жив

19

Анонимен

преди 2 години

Вие наистина сте с нелечимо слабоумие. Как "след ваксина" ще е по-силен имунитет, когато в най-добрия случай ще бъде същия като след боледуване?

18

Анонимен

преди 2 години

Засега се смята че ваксината предпазва поне 1 година. Мерят антителата на ваксинираните да видят колко ще държат. За преболедувалите е ясно че след 6 месеца рязко спадат. Имунитетът след ваксина е по силен. Изключение са старците, които правят по слаб имунитет, но те нямат шанс ако се разболеят пък. За тях ваксината е единствен избор.

17

Анонимен

преди 2 години

Те изобщо нямат данни за колко време ги предпазва ваксината.За сега се споменава, че 6 месеца и след това трябва на всеки 6 месеца да се имунизират.Докато който има антитела може да следи с антигенни тестове и ще се имунизира чак когато загуби антителата.Защо не пускат паспорти за хората с антитела?Може да се докаже от лаборатория с антигенен тест какви са стойностите на антителата. Който има антитела не е препоръчително да се имунизира и това го казват докторите, не някой си грък шменди капела

16

Анонимен

преди 2 години

Колко цинично ще започнат да лъжат, когато ваксинираните умират(от ваксината). Ето - хванал го е новия Марсиански щам. Трябва нов локдаун !