31

аууу

преди 3 години

Тоя отка чен пруфесор до кога ще фъфли по ТВ? :)))

30

Анонимен

преди 3 години

Някой отвори кутията на пандора и още дълго време ще има последствия от това. Да, сега е спокойно дано да не е затишие пред есенно-зимна буря. Доста тревожни са новините от Индия, силно по-заразна мутация и последваща ужасяваща гъбична инфекция. Работя с много индиици и е доста травмиращо, когато един обикновен имейл върне 5-6 out of office съобщения.

29

Математик Витанов

преди 3 години

Ако някой трябва да слага плочки в банята обезателно да ми се обади. Разбирам и от това.

28

Медикамента

преди 3 години

APN01

27

Анонимен

преди 3 години

Тоя що не го затворят на четвърти километър?

26

Анонимен

преди 3 години

Платен и нещастен псевдопрофесор. Новият грип е подобен на свинския като сила, ноо това е ГРИП, подчертаваме. Точно ваксинацията води до нови варианти на съществуващите. Ако не бяха ваксинирали, щяхме да сме забравили за този грип. Но те ще пускат нови щамове от лабораториите, за да реваксинират до депопулация.

25

Анонимен

преди 3 години

Мошеник, престани да плашиш хората!

24

Ник

преди 3 години

ще ви обясни къде зимуват раците / вирусите. лято е, не ваксинациите спират разните вируси, а естествените защитни сили на организма и посред лято не боледуват толкова уязвимите групи. а каквито ги плещи за вълници и т.н. откъде ги намират ракива селяци да се изказваг публично?

23

Анонимен

преди 3 години

Трибунал, трибунааал....

22

Аман!

преди 3 години

от откачалки! Този ваксал ли се? И докога ще му се дава трибуна?!

21

Леша

преди 3 години

До 21 - Това ти го е казала една жена по телевизора, не значи, че е истина.

20

Анонимен

преди 3 години

Математик се прави на какъвто не е .

19

До леша

преди 3 години

Още китайците изолираха вируса и ДОРИ МУ РАЗЧЕТОХА ГЕНОМА, ТОЕСТ ПОДРЕДБАТА НА АМИНОКИСЕЛИНИТЕ В НЕГО.

18

999 до 18

преди 3 години

Иска да каже " по- малко опасен, колкото свинския грип" а не по- опасен!!!

17

999

преди 3 години

Карал съм всички видове грип и вируси, този определено беше по- различен - симптомите ми бяха осезаемо по- различни по начин на започване и протичане, в сравнение с познатите ми вирусни инфекции. Но смятам, че имунитетът след боледуване е до живот - пак се заразяваш, но много по- леко протича. За имунизациите - не знам колко траен имунитет постигат.

16

Айде бе

преди 3 години

Нали нямаше по-страшна зараза от ковид? Кака така сега щял да става опасен като свинският грип? Аман от циркове!

15

Леша

преди 3 години

Някой може ли да ми покаже, къде и кога, някой откри и изолира какъвто и да е вирус?

14

до 15 от славянин

преди 3 години

Не знам колко души според официалната статистика са умрели от свинския грип, но в едно от предаванията ''Алтернативата'' на Светла Петрова, известният експерт по национална сигурност - Николай Марков, каза че през 2009-та лежал в белодробно отделение заради свински грип и от болните в отделението само той и още един излезли живи, всички останали излезли в ковчези!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7 Хахахаха, я се напъни да се сетиш къде ли си чел такива глупости! От свинския грип са починали(официалната статистика) 40 човека в България. Да, предимно млади хора.

12

Анонимен

преди 3 години

До славянин тоя свинския и аз го карах и беше наистина лош. А сега ковигрипа е почти най-лекия грип, който някога съм карал.Е, ако отчета, че за пръв път от 5 години хващам грип, може би наистина е сериозна работа, другите ме подминаха, а този ме "повали" за три дена на дивана да пия чайче. Мани мани.