27

Антон

преди 2 години

Постоянно се говори че сме партньори, атлантически ценности и подобни алабализми. Като сме партньори защо не изпратят от НАТО техника да помогнат на нашите ВМС. Или сами да се оправяме. И какво излиза , ние сме партньори с НАТО, само когато трябва да харчим пари за оръжие произведени от техните икономики и разбира се когато трябва да ползват земята на България за техни бази и учения. Друго не ги интересува. Знаете ли - с приятели като американците, врагове не ни трябват.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 Че те руснаците от Алибаба си купуват авиониката за Миг29, а също и черните кутии за тях.

25

Анонимен

преди 2 години

В АлиЕкспреса се продават подводни дронове с роботизирана ръка и потопяемост 150 метра за 4000 долара. Да им купя един два и да им ги пратя да си свършат работата ли?

24

Анонимен

преди 2 години

Те не са наясно дали изобщо тая кошница е имала черна кутия ама иначе я търсят. Обзалагам се че руснаците са я свалили при ремонта в РСК Миг за да не се разбере никога че самолета е взривен с бомба поставена от тях. Сега в момента Путин е наградил с тайно постановление мръсника монтьор поставил бомбата.

23

ММ

преди 2 години

Честит рожден ден бате Бойко бъди здрав.

22

Анонимен

преди 2 години

Търсенето на черната кутия е голямо, но старанието да не бъде открита в цялостност и съхраност е още по-голямо! Ако разбирате какво имам предвид. Например, по същото време на инцидента с падането на българскя Миг-29 се проведоха стреби с "Пейтриът" в Румъния... веднага след инцидента стрелбите бяха прекратени!

21

Иво

преди 2 години

За какъв *** сме в НАТО неможем да намерим дебриз от самолет на 5км от брегъ в очертан полигон. И ще го търсим с това корабче. Да ти такова и НАТОто

20

Гай Баньо

преди 2 години

Няма такава държава,няма такъв самолет,няма такава кутия .... готово проблемът е решен

19

ПроСоТо

преди 2 години

па има и вода в морето..Лоша работа..Но нещо ми подсказва,че НЯМА да я намерят..НЕ ЧЕ НЕ МОГАТ!..Просто за некои е по-важно да не се стигне до нея..Защото от всичко промъкнало се като информация в медиите е ясно,че МиГ-а е бил ВЗРИВЕН!..От "приятелска" ракета..А пък ако "от кумова срама" я извадят ще се "окаже",че е .."повредена от солената вода и не може да бъде разчетена"..Омръзнали ни до втръсване "ТАБИЕТИ"..

18

Анонимен

преди 2 години

Каква черна кутия се търси щом няма части от самолета?

17

АнонимеН

преди 2 години

ЩЕ Я НАМЕРЯТ АМА ДРУГ ПЪТ!!

16

Анонимен

преди 2 години

Щом не намират нито една част от самолета защо го пишат като паднал? Няма нито една част от самолета. Все едно се е разтворил в солената вода? Соларна многолъчева система е заснела, че няма помен от самолета на дъното. Каква черта кутие се търси щом няма части от самолета? нещо нелогично или несвързано има в цялата история. Аз не вярвам на НЛО, че са отвлекли пилота. Изчезнал е само от радарите.Това не значи, че е паднал.Може да е отпрашил нанякъде.

15

Тъп По тъп Най тъп

преди 2 години

Заминал е за Марс. Баси скапаната държава 5 дни един кирлив самолет не могат да открият. Търсете го в тръбата на турски поток. Може да се е зарвял с ибрика в Турция. Разпускайте таз негодна армия.

14

Анонимен

преди 2 години

Духнал е с машината.

13

Анонимен

преди 2 години

Браво на Каракачанов - "проблема е чисто политически " :)) Да не го е отвлякло некое НЛО Терзиев, че не могат да го открият :( С двата самолета толкова, да не ги юркат :))

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 По БНТ ще е късния мач . С Диема излъчват заедно първенството. Затова някои са по националната , други по диемите

11

Анонимен

преди 2 години

По диема спорт

10

Анонимен

преди 2 години

До 8Благодаря!

9

Анонимен

преди 2 години

А по БНТ1 защо не го дават?

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 По Диема и Диема спорт 2