25

До 29

преди 2 години

Това злато на кючета ли е?

24

Анонимен

преди 2 години

Ристю навремето продаде та Дънди българското злато, сега си заврял *** в трънака на Росенец

23

Анонимен

преди 2 години

Тия шизопротестъри сега и срещу себе си ли протестират.

22

xaxsas

преди 2 години

До Унищожавате дюни. - Ела ми в София, да ми разрушиш дюните в пясъчника пред блока :}

21

Анонимен

преди 2 години

Кмета на Бургас да го ремонтира )

20

Анонимен

преди 2 години

В евтин цирк ли ви вкарват пак.Ха ходете на плаж, другите с самолети изнасят златото.Не ви ли е познато.

19

Ахмед

преди 2 години

Хайде Ристю да отива да подготвя плажа. Да си води и ТВ то да го снима.

18

ГЕРБ

преди 2 години

Големи копелда.и сте

17

Обективно

преди 2 години

ДПС= ДС ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЧЕГЪРТАНА ТОЧНО КАТО ШИШИ ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ. ЗАЩОТО ШИШИ НЕ Е САМ В КЮПА, А ЗАД НЕГО СТОИ И ГО ПОДКРЕПЯ С ДВЕ РЪЦЕ И ДВА КРАКА ТОЧНО ОЛИГАРХИЧНАТА ЛЪЖЛИВО ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ ДпС!!! Тя е бомба със закъснител, която винаги може да бъде използвана да гръмне в най- неподходящия момент!!!

16

Унищожавате дюни.

преди 2 години

Дюните са точно това - пясък, върху който, е пораснала трева.Вие я скубете. Значи унищожавате дюни.

15

Анонимен

преди 2 години

Айде ДПС турска партия чиято родина е турция да бъде забранена и премахната, както следва по конституция. На всички е ясно, че това е партия на етническа и верска основа... Вълк в овча кожа от както ДС я създадоха...

14

Да

преди 2 години

Плевенското музикално е филиал на ДС. А ИФ на Меди е направо отделение на КГБ. В учебника на КГБ пише, че в песъчлива почва се сади пипер за вкусен менамен.

13

Анонимен

преди 2 години

Наистина "Доган е избран от ДС, да управлява българите с турско самосъзнание", слави също е школуван, нищо няма как и да се промени, колкото и както и да скачат скачачите площадни.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14Марешки нали ти дава евтино гориво, какво се оплакваш :)) Точно варненци са едни от най-кривите българи :))

11

Анонимен

преди 2 години

Спете Бургазлии, с Доганджиите си развяват гащите. И Варненци също спете. Вижте си посочените за депутати, - нито един от Варнс и Бургас, все селяни от провинцията са ви натикали.

10

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев вече не го интересува пкажа, той си пи ара с природата.

9

Анонимен

преди 2 години

До Съборихте старата ниНека да се разбунтуват малко бургазлии, не че нещо ще променят :) Доган е избран от ДС, да управлява българите с турско самосъзнание, не е случаен :)) Взатвра през 89 г., се говори от български турци, че е бил вкаран нарочно там, лесна работа за службите :))

8

Анонимен

преди 2 години

Майката на Христо Иванов-Бойкикев е много близка с Доган. Навремето когато Доган беше в затвора Мария плака за него пред камерите на протест m,ep 1989г.: Меди Доганов е мой приятел. Майката на Христо Иванов (Мария Бойкикева) публично защитава Доган (1989) Сега няма как Христо Иванов да ни заблуди, че е боец срещу Доган. Хората под сурдинка говореха, че е син на Доган. Така, че всичко е цило цирк и постановка с плажа на Росенец. Както се вижда сега никой няма на плажа.Двоен агент като дядо си.

7

Вижте в Избори 2021`

преди 2 години

курса на турската Лира.Тя много важи по морето ни.

6

Анонимен

преди 2 години

Миналата година уж отидоха да протестират, а ядоха сладоледа на Доган. Така почетния председател на ДПС Ахмед Доган изскочи внезапно зад оградата с розите и почерпи протестиращите. Една жена от протеста докато вземаше сладоледа каза: "Вие разпределяте баницата. Разпределяйте я точно и ние искаме да живеем, да ядем заедно баницата". Сега пак да идат да се молят за баницата.Не отидоха за плажа, а за баницата. Всичко е по сценарий на Болшой театър.